Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azoknak, akiknek úgy indítottá...

Azoknak, akiknek úgy indították meg a szülést, egyből azok az erős görcsök jöttek? Hogyan tudtátok elviselni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nekem mind a kettőt inditották

a második "röpke"2ora 50perc volt

először finoman adagolták,aztán adták rá a "kakaót",hát nem kivánom senkinek,de megérte:)

2011. ápr. 26. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem indították, de mivel nem indult be úgy volt hogy indítják de megindult a korházban az UH alatt. és nekem a vajúdás kb 3 óra volt és nagyon gyorsan erösen jött, 3 percesekkel kb. hihetetlen volt, elküldtek sétálni de az osztályra ami kb 200m-re volt 3 fájás között jutottam, a falnak dölve kínlódva. de gyorsan ment, így szerintem jobb mint pl 10 órát kisfájásokkal.
2011. ápr. 26. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
a természetes fájások a közelébe nem jöhetnek a mesterségesen előidézett fájásokhoz
2011. ápr. 26. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
én is meg voltam indítva,és eltelt 1 óra is amire kisebb fájásaim voltak
2011. ápr. 26. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem reggel tettek fel tágítót, de csak este 6 körül és éjszaka jöttek a fájások.
2011. ápr. 26. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Már 2napja szenvedtem"jóslókkal"Haradnap reggel 8kor burkotrepesztettek,fél 10kor oxitocint kaptam.Nagyon fájt utána emelték sorba az adagot délre már össueértek a fájások.Nem tágultam és nagyon fáradt voltsm mert abban a két napban semmit nem aludtam.Fél 4kor megcsászároztak mert leesett a babám szívhangja is elfáradt ő os nagyon.Kimondhatatlanul fájt de megéri!!!!!!!!!!3hós koslány anyukája
2011. ápr. 26. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem reggel 7kor kototek be es kb egy orara ra jottek a fajasok,folyamatosan emeltek az cseppszamot.12ora alatt fajtam mint az allat se nem tagultam.

masodszori inditasnal mar kemenyebb volt,bekotes es magasabb cseppszam.Burokrepesztes es maximumra tekertek az infuziot.Azt hittem ott a veg,besurusodott a dolog de 3ora mulva meglett a lanyom.

2011. ápr. 27. 08:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,nehez volt elviselni de kaptam nyugtato injekciot.
2011. ápr. 27. 08:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Indítás után,csak másnap reggel jöttek a fájások,majd két nap múlva burokrepesztés,innentől nagyon fájt,szinte egybefüggő görcseim voltak,és 6 óra múlva császározni kellett!
2011. ápr. 27. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Indítás után rögtön 2 perces erős fájásaim lettem, de nem tágultam. Így a doki "csak" 8 óráig hagyott vergődni, utána megcsászározott. Utáltam a fájdalmat, azt hittem meghalok, ott a szülőszobában el is hittem, hogy meg is fogok.

Hát én nem mondtam egyből, hogy jöhet a következő...

Kislányom most 6 hónapos, már koptak egy picit az emlékek, de ha újra előszedem őket, akkor azt mondom, hogy soha nem akarok még egyszer vajúdni. Na de majd 5-6 év múlva meglátom, de addig biztos nem vállalkozom rá még egyszer.

2011. ápr. 27. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!