Azoknak, akiknek úgy indították meg a szülést, egyből azok az erős görcsök jöttek? Hogyan tudtátok elviselni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:19
11/12 anonim válasza:
Nekem 14 óra vajjúdás után adták be, mert egyszerűen nem tágultam. Egyből feltekerték, szinte azonnal lefolyt az egész és egyből heves görcsök jöttek. Őszintén szólva már előtte is annyira fájtam, hogy már nem is érdekelt az egész, csak arra gondoltam legyen már vége. 20 perccel később megszültem.
12/12 TKI Ibolya válasza:
Először burkot repesztet az orvosom majd folyamatosan kaptam az oxitocint,aminek fokozatosan emelték az adagját.3 óra alatt lett meg a fiam.Az utolsó fél-egy órát senkinek nem kívánom.Ő a harmadik babánk de ennyire még soha nem fájt a szülés.Ez volt az első amit indítottak és a falat kapartam kínomban.Elviselni úgy tudtam hogy az lebegett a szemem előtt hogy nem sokára meg lesz a babánk akire annyit vártunk.Én töredelmesen bevallom mindig csendben szültem de most muszáj volt jajgatnom mert úgy éreztem ha nem teszem megszakadok a fájdalomtól.De megérte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!