Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki túlhordta a babáját mikor...

Aki túlhordta a babáját mikor indították be a szülést, és milyen indokkal? Meddig várnak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:

40 hét 3 naposan indították, mert zavaros volt a magzatvizem. Ha tiszta lett volna, akkor 40 hét 5 naposan fektetett volna be a doki a kórházba, és azt mondta 41 hetesen megindítja.

Sógornőmnek 39+5 hetesen indították szintén a meconiumos magzatvíz miatt.

2011. nov. 4. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 8 nappal voltam a kiírt dátum után, amikor beindítottak, de ekkor már 3 napja bent feküdtem a kórházban, és minden nap vizsgáltak UH-val, NST-vel.

Indoklás több is volt: elöregedett méhlepény, (még előtte egy nappal is normális volt, ahogy észrevették, hogy már nem tökéletes a keringés, azonnal léptek), romló magzati életfunkciók (tetőtől-talpig átvilágították a picimet UH-val, és arra jutottak, hogy "még nincs baj, de ha várunk, lesz").

Amúgy is ünnepnap jött volna (március 15.), és nem akarták azt sem, hogy ügyeletben legyen valami gond.

Oxytocinnal indítottak, de a szülés természetes úton folyt le. :)

2011. nov. 4. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 40+4 napra szültem, nem indítottak, csak minden másnap nst+amnio. Nálunk csak a 42. héten indítanak.
2011. nov. 4. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
13 nappal a kiírás után kötötték be az oxitocint, avval a felkiáltással, hogy többet nem várhatunk.
2011. nov. 4. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem indítottak, a 42. hét végéig vártak volna, de megindult 41 hét 2 naposan spontán.
2011. nov. 4. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
40+3 befektettek. UH 2 naponta ,ctg. 3x csavarta meg a méhszájam 3 különböző doki, sírva jöttem ki a vizsgálóból. Magzatvizet nem tudtak sose nézni, pedig próbálták, csak nem tudom teljesen zárt külső-belső méhszájnál minek.... Aztán 41 hetesen indítás oxitocinnal, semmi fájás, végül császár. Ott kiderült, hogy magas egyenes tartásban volt a baba, tehát ha kitágultam volna, ami nem ment akkor se tudott volna megszületni.
2011. nov. 5. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!