Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki túlhordta a babáját jól...

Aki túlhordta a babáját jól vagytok? Én nem bírok leállni mosok, főzök, takarítok. Ja és kívánom a szexet! 40+5KM

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már ugyan megszültem, de elárulom, ezek a szülés előjelei :)
2011. nov. 2. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 41.héten indítottak,de én nem vágytam másra csak pihenésre.Egészséges lett a kislányom.
2011. nov. 2. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is megszültem már és nagyon aktív voltam én is! Az utolsó hetekben. Még elmentem plázázni meg mozizni is a 41. héten. Élveztem, hogy azt csinálok, amit akarok, mert előtte hónapokig feküdnöm kellett koraszüléssel való veszélyeztetés miatt! :D Végül a 42. héten indították a kórházba a szülést.
2011. nov. 2. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 40+6-ra szültem :)

Hajrá, tessék szexelni, aztán melegvizes pancsizni, és mehetsz is szülni :)

2011. nov. 2. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a szexet egyáltalán nem kívánom már és az előző terhességem alatt sem kívántam. :( A fiam 38. hétre született, a lányommal most 39 hetes vagyok, de semmi jele annak hogy megszülnék végre. Persze pörgök forgok takarítok, de ezután nem vágyom másra csak nyugira, meg hogy ledőljek és megnézzek esetleg egy jó filmet....stb. De lepedőakrobatikázni ekkora hassal már nincs kedvem sajna... :/
2011. nov. 3. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!