Szült már valaki úgy, hogy a méhlepény I. fokban volt érett?
Nekem mindkét szülésnél 1-es volt. 41 hétre, indítással. Szerintem nem a lepényed érettségi fokán múlik, mikor szülsz. A szüléshez az kell, hogy a baba és a te tested is oxitocint termeljen.
Könnyű szülést! :)
Kétlányos 35hkm.
A kettőnek semmi köze egymáshoz!
Én 39+4-en szültem,a lepényem pedig már
II-III fokban érett volt.
De nem ezen múlik!
Ismerős a gond, nekem az első babám 41+6. hétre született (másnap indították volna reggel). 1 es fokban volt érett a lepényem, naponta jártam nst-re amniora. nem volt olyan nagy gond mert első gyerek volt és még közel laktunk viszonylag a kórházhoz. és egyébként 3000 es zárt méhszájam volt kb. 8 órával szülés előtt.
Második baba 37.héttől 2111 voltam, 2 fokban érett lepény, 39 hetesen már 3.fokban volt érett, és naponta flowmetria is volt mindenki azt mondta na most biztos előbb megszülök, hát nem, 40.hétre szültem pont.(4400 grammos 60 centis,óriásbébit:))
3.baba úgyszintén 4 nappal túlhordtam szintén utolsó hetekben kinyílt méhszájjal, és 2 es fokú lepénnyel. Úgyhogy nálam ezek semmit se számítottak (ja és akkor már volt ugye 2 nagyobb gyerekem és 25 kmre volt a kórház) sajnos így a harmadik babámmal egy nst-t ki is hagytam mert egyszerűen nem tudtam eljutni a 2 gyerekkel.
1. baba 40+0-ra szültem, III-as lepénnyel
2. baba 38+5-re, I-es lepénnyel
Mindkettőnél elfolyt a magzatvíz, így indult, és már a 32-ik héttől jóslóztam.
Az utolsó válaszolónak:
Egy kis örömöt adtál most nekem, mert én is 38+5 hetes vagyok :) Nekem kb a 36. héttől kezdődtek a jóslók, de egyre erősebbek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!