Szülés után ha marad bent kisebb méhlepény darab, az magátol fog távozni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 11:34
2/9 gabszem válasza:
nem maradhat bent, abból nagy bajok lehetnek. SZülés utána kitisztítják a méhet, muszáj
3/9 anonim válasza:
Elöfordul h magátol távozi,de legtöbbször sajnos kaparnak :(
4/9 anonim válasza:
Nekem egy gézgubó maradt bent! Na ezt, hogy csinálták a dokik? Még jó, hogy szülés után 4 nappal magától kipottyant belőlem! Persze mikor visszamentem az ügyeletre, hogy adjanak magyarázatot, csak lapultak. Bocs, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam. DE ha már itt járunk, szerintem annak ki kell jönnie, felszívódni nem fog.
5/9 anonim válasza:
utcsó vagyok. Mármint vagy magától kijön, vagy kikaparják.
6/9 anonim válasza:
Jobb, ha kaparják, begyulladhat, szövődményeket okozhat. Nekem már a szülőszobán kikaparták, töredezett volt a méhlepény, ahogy kijött. De egy ismerősöm sajnos úgy járt, mikor hazaengedték őket, 4 napra rá rohammentő vitte vissza a kórházba, 40 fokos láza volt, iszonyúan begörcsölt, ömlött belőle a vér, még véráttömlesztést is kellett kapnia. Maradtak a méhében darabok és begyulladt.
7/9 anonim válasza:
És amikor a méhlepény nem normálisan távozik akkor kaparáskor altatnak? vagy nem? fáj?
9/9 anonim válasza:
és ez gyakori szokott lenni a szülésnél, hogy bent marad egy kicsi méhlepény? 100 nőből mennyinél fordul elő? kb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!