Milyen fokban volt érett nálatok a méhlepény szüléskor? Mit mondott rá a doki, mikor meglátta?
Nekem a szülés napján már III. fokú érett volt és válni kezdett.
Magzatvíz már alig volt és a köldökzsinórral is gondok voltak.
Ez mind úgy, hogy már szülés előtt 3 nappal bent feküdtem a kórházba, folyamatosan mondtam, hogy nem érzem jól magam, stb.. és nem érdekelte az ápolókat.
Az orvosom már a befektetés napján kiírt azonnali császárra, de a kórház igazgatósága nem engedte.
Végül péntek reggel küldtek le nst-re és uh-ra. A szívhang kielégítő volt, az uh-nál a magzatvízes mondat után már nem mondtak semmit.
A vizsgáló ággyal együtt toltak a műtőbe. Azt se tudtam, hogy mit csinálnak, mi a gond!?
Senki nem mondott semmit. Előkészítettek, körülöttem mindenki kapkodott.
Az orvosom beöltözéssel és mosakodással együtt 18 perc alatt kiszedte a lányunkat, aki hála az égnek egészségesen született! Nincsen semmilyen károsodása, visszamaradása.
40+5 napra lett sürgősségi császárom, jelenleg 3 éve állok perben a kórházzal. Ők megakarnak velünk egyezni, peren kívül akarnak "kiengesztelni", én pedig azt akarom, hogy a vezetőség szépen visszaadja az orvosi diplomáját és hogy ha egy mód van, akkor a kórháznak is írjanak be a könyvecskéjébe egy fekete pontot...
3 féle szakvéleményt adtak eddig elő a bíróságon. Mind a három nekünk ad igazat és az orvosunknak.
Ha már akkor kivette volna a lányunkat belőlem, akkor nem lett volna szükségem 2 műtétre a császár után kapásból!
Bocs, hogy rémtörténetet írok le, de nem fogok szépíteni senki kedvéjért sem :)))
Ha eljön az idő, akkor Mo lakossága úgyis megtudja, hogy melyik kórházról van szó. Eddig csak az idő és a türelem kérdése volt az egész!
Nekem az elsőnél töredezett volt, betapintást csinált a doki, mert véreztem. Amúgy nem tudom, hányas volt, de tuti nagyon érett volt, mert már 34 hetesen elindult, magas volt a vérnyomásom és tizenvalahány kiló víz volt rajtam.
A másodikkal nem volt baj, szülés után a doki azt mondta, mint egy tipikus cukros lepény, vagyis ha jól emlékszem fehér pöttyös volt. Indított szülésem volt, ha 38+3-on nem indítanak, kb 39+0ra szültem volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!