13 hetesen a doki mondta, hogy a méhlepény legszéle eléri a héhszájat. Nektek ez hogy alakult? A doki nyugtatott, hogy ez még "feljebb mehet", és nem lesz ezzel semmi gond, de én meg elég rettenetes dolgokat olvastam a méhszájnál tapadt méhlepényről.
HELLO
még tényleg nagyon korai a terhességed ahhoz, h aggódj emiatt! a mhlepny tényleg vándorol.
nekem első terhességemnél először hétsó falon tapat, aztán a következő vizsgálatnám már valamelyik tubasarokban stbstb...szoval még simán elvándorolhat ahogy a dokid is mondta. a terhesség végén van gond ha éri a méhszájat, annyi hogy akkor természetes uton való szülés kizárva, császároznak. nyugodj meg, nincs okod aggodalomra!reméljük legközelebb már máshol lesz:)
Ne izgulj emiatt! Nekem mellső fali volt a lepény és nagyon mélyen tapadt, rálógott a méhszájra. A doki megnyugtatott, hogy feljebb fog menni, annyit mondott, ha elkezdenék vérezni, akkor SOS kórház.
27 hetesen bevállaltam egy horvátországi nyaralást, pedig még akkor is rálógott. Nem volt semmi probléma. A 29. héten már nem is érintette a méhszájat. 38. héten szültem, minden tökéletes volt!
Nem lesz semmi gond, ne aggódj, ahogy nő a pocakod, emelkedik feljebb a méhlepény is!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!