Akinek szülés után maradt a szervezetében méhlepény, annak mennyi ideig tartott hogy kipucolódjon?
Én úgy tudom pont azért vizsgálják meg a méhlepényt, hogy egyben van-e, mert ha nem, akkor kaparják, nehogy gyulladás lépjen fel.
Bár még nem szültem, csak neten olvastam ezeket.
Nem vagyok rosszul!Nekem is maradt bent méhlepény,de a dokim azt mondta nem akar szenvedtetni és ezért injekciókkal kihajtotta belőlem 4 hét alatt.Semmi bajom nincs!
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert érdekelt hogy másnál is volt e így..hogy nem kaparták,hanem gyógyszerrel hajtották ki..
A lepeny szuletese utan nem mindig latszik hogy epp e a lepeny. Ez kiderul ha szules utan egy par nappal eros verzes hasfajas laz lep fel Ilyenkor a mehet altatasban ill spinal erzestelenites alatt kezzel ovatossan kiuritik a huvelyen keresztul.Ha a szules utan lep fel ua problema ugyancsak ez a beakatkozs menete.
Ha szuleszno /orvos ketelkedik a lepeny epsegeben neha adnak egy gyogyszert ami segit a mehet osszehuzni erossen es igy kiurulhet a maradek lepeny burok resz magatol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!