Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lesz a méhlepény "sorsa"...

Mi lesz a méhlepény "sorsa" szülés után?

Figyelt kérdés
Persze miután átvizsgálták. Kidobják? Én úgy meg akartam nézni az enyémet, kíváncsi voltam rá, hogy hogy néz ki, még szóltam is, hogy mutassák majd meg, de nem is éreztem, amikor kijött, és elfelejtették megmutatni. Nekem is már csak az osztályon jutott az eszembe. Vajon mi lett vele, miután már megnézték?
2008. szept. 14. 09:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanaz történik vele, mint az amputált végtagokkal, vagy a műtét során kivett szervekkel, daganatokkal stb..; elégetik.
2008. szept. 14. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
És mégis minek akartad volna te azt megnézni,lehet hogy azt se tudtad volna hogy az mi,nem is értessz hozzá fel sem ismerted vólna vagy ez is egy új divat?
2008. szept. 14. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Miért baj, ha valaki kiváncsi erre?? Nekem megmutatták szülés után, de nem volt valami szép látvány, sőt :-)))
2008. szept. 14. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Másodiknak üzenem, hogy inkább tanuljon meg helyesírni, mint hogy hülyeségeket kérdez.

Egy kis magyar óra: az értesz szó egy db. sz-el írandó, míg a volna rövid o-val. Úgyhogy böngészhetnéd a kéziszótárt volna mit tanulnod.

Amúgy meg én is megnéztem az enyémet, és kb. akkora volt mint egy átlagos pizza. Érdekes volt, bár engem mindíg is érdekeltek az orvosi témák. Azért nem ért nagy veszteség hogy nem láttad, és ha szülsz még gyermeket, akkor biztosan lesz alkalmad megnézni a lepényt.

2008. szept. 14. 11:12
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem tudtam, hogy elégetik, azt gondoltam, talán kidobják, csak nem tudtam elképzelni, hogy hová. Végülis ez egy darab belőlem :)

Kedves második válaszoló! Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne írj semmit, nem tudom mit fáj neked, hogy kíváncsi voltam rá, hogy néz ki. Egyszerűen még sose láttam ilyet és érdekelt.

2008. szept. 14. 12:46
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező ha nem tudod elfogadni mások véleményét ne kérdezz,ez komolyan egy kérdés akar lenni?Mit gondólsz mit csinálnak vele?MEGSEMMISÍTIK.
2008. szept. 14. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Kedves előttem szóló!

Ha nem vetted volna észre itt nem a véleményedre volt kíváncsi a kérdést feltevő (és más sem), hanem arra, hogy mi történik a méhlepénnyel szülés után? A kérdésre a válasz pedig egy konkrét tény. Ha nem tudsz sem helyesírni sem pedig kérdést értelmezni akkor semmi keresni valód itt. Főleg hogy segíteni aztán végképp nem segítesz a soraiddal. Nem könnyű a magyar nyelv, de nagyon szép főleg akkor ha meg is tanulja az ember.

2008. szept. 14. 15:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez komolyan egy kérdés akart lenni, mert érdekel. De te nem válaszoltál rá, csak idejöttél pattogni. Miért nem kérdezhetem meg, hogy mi lesz vele? Ez az oldal arra való, nem? Egyszerűen nem tudtam, hogy kidobják-e, vagy elégetik, vagy mi lesz vele. Most már tudom, de nem neked köszönhetően. És örülnék, ha nem pontoznád le azokat, akik - veled ellentétben - tényleg tudtak válaszolni a kérdésemre. Az ő válaszuk hasznos, a tiéd nem, ilyen egyszerű ez.
2008. szept. 14. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

dehogy égetik el!!!!

gyógyszereket készitenek belőle, magas hormontartalma miatt pl. a fogamzásgátló is ebből van és még sok minden más.

2008. szept. 15. 09:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez komoly??? Akkor elvben az is előfordulhat, hogy én most a saját méhlepényemből készült fogamzásgátlót szedem? :)))
2008. szept. 15. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!