Elöregedett, meszes méhlepény indokolja a szülés beindítását?
Figyelt kérdés
Már 5 nappal vagyok túl a kiírt időponttól. A babával minden a legnagyobb rendben, jó szívhang, jó vérkeringés, stb. Nagyon egészségesen éltem korábban is, a várandósság alatt pedig még inkább. Ennek ellenére a méhlepényem már el van öregedve. Ez indokolja a szülés beindítását? Nem tágulok, úgyhogy félek, hogy a szülés elindítása hosszú vajúdást fog hozni.2010. febr. 24. 10:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, de az hogy megindítják vagy magától indul be mindegy hisz az ha indítják nem fájdalmassab mintha magától indulna be...
Na ezt jól leírtam :)
szóval szerintem nem attól fog függni, hogy milyen hosszú és fájdalmas lesz!
Jó babázást, de előtte könnyű szülést!
2/4 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy el van öregedve a méhlepény, de nem indították meg a szülést, ezt szerintem kórháza válogatja, és a kiírt időpont utáni 8. napon magától megindult a szülés, de így is nagyon hosszú volt a vajúdás. ( 17 óra ). A barátnőmnek megindították, (a kiiírt időpont előtt, nem a méhlepény miatt. )és utána 40 perc múlva megszületett a babája. Úgyhogy nem attól függ, hogy mennyi ideig tart a vajdúdás. De hogy mitől????
3/4 anonim válasza:
Indíthatják, mert az elmeszesedett méhlepény már nem tudja úgy ellátni a feladatát.
Megnézik a magzatvizet is, illetve a legfontosabb a magzati szívhang.
4/4 anonim válasza:
Nincs mitől félned. Nekem már 32 hetesen III. volt a lepényem, mégis túlhordtam 8 napot, és minden rendben volt. Emiatt nem fognak császározni..
Ja, és 2100-es méhszájjal vettek fel délben és fél 6-kor megszültem, úgyhogy ez sem vonja maga után a lassú vajúdást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!