Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok erről a két...

Mit gondoltok erről a két névről, ikerlányoknak lenne. (? )

Figyelt kérdés
Párommal azt beszéltük meg, hogy az egyiknek ő nevezi el a másikat én. Sikerült nevet találni, kíváncsi lennék mit gondoltok erről a két névről. Sokat gondolkoztunk hogy olyan nevet kellene nekik adni, ami valamennyire passzol például : Maja és Molly, vagy Melodi és Meláni.. Végül két olyan nevet választottunk ami egyáltalán nem megy egymáshoz, szerintetek ez így nagyon fura lenne : Stefánia és Gyöngyvér.
2013. ápr. 5. 21:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Viszont azzal is számolni kell, hogy odakint az ö-betűt nehezen - vagyis leggyakrabban egyáltalán nem - tudják rendesen kiejteni!
2013. ápr. 6. 18:38
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha külföldön fogtok élni, akkor szerintem az is legyen szempont, hogy az ottaniak ki tudják mondani a nevüket. A Stefánia ezért jó lehet, de a Gyöngyvérbe szerintem beletörne a germán nyelv-bicska :)
2013. ápr. 6. 19:49
 23/31 anonim ***** válasza:
A Molly talán a Margaréta becézése volt eredetileg, az jó lehetne a Stefánia mellé!
2013. ápr. 6. 19:51
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor felejtsd el a Gyöngyvért. A gyerekkel is kicseszel, ha nem itthon fog élni, meg szerintem az is tök gáz, ha az egyik nagyszülő ki se tudja mondani az unoka nevét, márpedig a német nem fogja tudni. Meg az apja is elég furán.
2013. ápr. 6. 22:43
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt honnan vettétek, a németek ki tudják mondani az ő betűt!! :)
2013. ápr. 7. 00:29
 26/31 anonim ***** válasza:
48%
Kár, hogy nem fiú és lány a baba, mert akor lehetne Pál és Inka... Érted?! PálInka :)
2013. ápr. 7. 11:52
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

én a Maját és a Mollit adnám.

nem hétköznapiak és nem is öregasszonyosak...

nekem a Gyöngyvérről egy meggyilkolt nő véres gyöngysora jut eszembe, hátborzongató név szerintem.

2013. ápr. 7. 17:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó! Olyan szépen megfogalmaztad az én gondolataimat is erről a névről! Csak én nem tudtam volna így szavakba önteni, de hasonlók jutnak eszembe nekem is róla. :/
2013. ápr. 7. 20:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Gyönyvér tetszik nekem igeen!!!
2013. ápr. 21. 17:16
 30/31 anonim válasza:
Az én kislànyom is stefania, szép a stefi becézés, de a Gyöngyvér nem tetszik.a molly maja és melani tetszetős:))
2013. ápr. 29. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!