Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok erről a két...

Mit gondoltok erről a két névről, ikerlányoknak lenne. (? )

Figyelt kérdés
Párommal azt beszéltük meg, hogy az egyiknek ő nevezi el a másikat én. Sikerült nevet találni, kíváncsi lennék mit gondoltok erről a két névről. Sokat gondolkoztunk hogy olyan nevet kellene nekik adni, ami valamennyire passzol például : Maja és Molly, vagy Melodi és Meláni.. Végül két olyan nevet választottunk ami egyáltalán nem megy egymáshoz, szerintetek ez így nagyon fura lenne : Stefánia és Gyöngyvér.
2013. ápr. 5. 21:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
32%
Melodi és Meláni GYÖNYÖRŰ név nagyon tetszik :) :) én az választanám a felsoroltak közül :)
2013. ápr. 5. 21:15
 2/31 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén szerintem nagyon ütik egymást. Nem feltétlenül kell hasonló de ezek a nevek szerintem nagyon nem jók, az egyik modern a másik meg nagyon nem.

Stefániáról a stefánia vagdalt ugrott be.

2013. ápr. 5. 21:16
 3/31 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nagyon furi ne haragudj de én nem adnám.Persze a lényeg,hogy nektek tetszedjen ne másnak.:)
 4/31 anonim ***** válasza:
de a Molly Meláni sem rossz :) az is nagyon szép :)
 5/31 anonim ***** válasza:
48%

Nekem egyik sem tetszik.

De nincs abban semmi fura ha nem rímelnek a nevek.Ha nektek tetszik akkor szerintem oké.

6/31 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egyáltalán nem furcsa, hogy nem passzol! Ha nektek így tetszik, egyébként is senkinek semmi köze nincs hozzá. Nekem speciel a Gyöngyvér jobban tetszik, mint a Stefánia, de ez csak az én véleményem! Gratulálok a kicsikhez! :-)
2013. ápr. 5. 21:18
 7/31 anonim ***** válasza:
Nővérem ikreinek a neve: Janka és Panka :)
2013. ápr. 5. 21:23
 8/31 Ildi26 válasza:
61%
szerintem is a Molly és Melánia a befutó. az utolsó kettő tényleg nagyon furi lenne
2013. ápr. 5. 21:33
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

Molly és Melani. Nálam ez lenne a befutó.

A Stefánia és Gyöngyvér az nagyon nem tetszik, de ha nektek ez jön be, nektek kell dönteni. Nekem mindkét névről egy idősebb néni jut eszembe.

2013. ápr. 5. 21:37
 10/31 anonim ***** válasza:
89%
9-essel értek egyett.
2013. ápr. 5. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!