Egy 2 évesnek ártene, ha látná az anyukáját vajúdni?

Igen sajnos nem találtunk megfelelő megoldást mert végül a következtetésed az lett hogy bízol benne hogy akkor indul be a szülés amikorra megbeszéled a babáddal...na de ha mégse? :(
meg nekem ez is fura hogy ott van anyukád elvileg jóban vagytok gondolom és ezzel az egy alkalommal nem tud csapot papot otthagyni akár munkahelyen akár éjjel felkelve és menni hozzátok? Értem hogy dolgozó aktív ember és nem szeretik a '"lógást" a munkahelyeken, na de ez EGYETLEN alkalom , nem hiszem el hogy egyetlen egyszer nem nézik el neki...:(
Utolsó előtti, ne viccelj már! Szerinted én örülök neki, hogy ilyen problémás a helyzetem? Ha egyszerű lenne megoldnani, akkor valószínűleg nem tettem volna fel a kérdést.
Na akkor, hogy tisztán lásson mindenki: Anyukám Dabason lakik, mi Érden. Ahhoz, hogy eljusson hozzánk, először fel kell utaznia Pestre, átszállni egy másik buszra és már nálunk is van. Ez 2 óra utazást jelent. Nincs kocsija! Sokkal egyszerűbb és gyorsabb egyből az István kórházba mennie ami ott van majdnem a Népliget mellett (ide ér be a busz). Onnantól kezdve már meg is van oldva a helyzet, hiszen el tudnak menni Érdre is vagy Dabasra is busszal a lányommal. Mi meg maradhatunk a kórházban. Persze logikusabb lenne hozzánk Érdre menni, hiszen akkor a lányom a megszokott helyén lenne, főleg ha estére is maradnunk kell bent. Remélem így, városokkal leírva már értitek a helyzetet!
Utolsó: sajnos vannak olyan munkahelyek ahol nem tolerálják ezt. Mármint akármilyen vészhelyzet van, nem lehet otthagyni. Éjszaka nem tud hozzánk jönni, mert nincs kocsija, busz meg nem jár olyankor.
Inkább örülök, hogy legalább a férjemnek olyan a munkahelye, hogy el tud jönni majdnem bármikor. Azért sokkal jobban meg lennék lőve, ha ő nem jöhetne, hiszen akkor tényleg nem tudnám hova tenni szegény kislányomat.
Mint már korábban írtam, ha nem jön össze a "megbeszélés", akkor mentővel megyek be (az persze nem az Istvánba fog vinni) és a férjem lesz itthon a lányommal. Én meg egyedül szülök.

Megint ötlettel jöttem. Taxi!
Tudom, hogy drága, de éjjel csak így lehetne megoldani. Négyszer szültem, tudom milyen fontos az apa támogatása. Bár a Baross szerintem tök jó kórház, de ha az Istvánba szeretnéd, akkor azt meg kell oldani valahogy.

Miért kell bántani a kérdezőt? Sehol nem írta, hogy be akarja vinni a szülőszobába. Azt írta, hogy ha nem tudja megoldani, akkor egyedül szül.
Miért kell ismeretlen emberről valótlant állítani és nem kicsit sértőt?

77%-osnak
Sehol nem írtam, hogy bevinném a szülésre!
Amúgy meg pl az Istvánban van külön vajúdó szoba azoknak akik még az elején járnak.
Ha fájással indul a szülés, akkor úgyse mehetek be egyből a kórházba, hisz hazaküldenének. Meg kell várnom amíg sűrűsödnek egy kicsit. És azt akkor hol várjam meg, az udvarunkban, hogy a lányom ne lássa? Azért az még nem fáj annyira, vér sincs, meg semmi horrorisztikus dolog!
De amúgy neked hány gyereked van, hogy ennyire kioktatsz és lenézel, bántassz másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!