3 évesnek mit adjak székletlazításra? Gyümölcsöt nem eszi meg, Laevolac szirup nem vált be.
nyers gyümölcs, zöldség minden mennyiségben.
azért nem eszi meg mert nincs elötte.
Pucolja meg egy almát szeleteld fel apróra és tedd le a kisasztalra. estére elfog kopni. aztán naranccal is ugyan ezt, és más idény gyümölccsel.
ne adj neki csokit, és banánt, se rizst és a kenyér féleket is vedd vissza.
amúgy a tejcukor még segíthet, patikában bio boltban lehet kapni.
Mindig előtte van a gyümölcs...semilyen formába nem hajlandó a szájába venni,utálja!!!! :(((Agyon nem üthetem ,hogy egye...:( csak a paradicsomot hajlandó megenni.És csak húst,rizset,meg krumlit,és persze szendvicset :(
Eddig is ezeket ette és semmi gond nem volt...
Én lányom is ilyen volt. Vettem gyümölcscentrifugát, mert a gyümölcsleveket szereti. Csak titokban kellett csinálni, hogy ne lássa, miből készül :)
Próbálj szilvalevet adni neki, azt hiszem a heyhonak van. Vagy bármilyen gyümölcslevet, hátha az jól esik neki.
Laevolac nekünk kúraszerűen vált be, hogy egy hétig minden reggel éhgyomorra, ettől be szokott állni a kakilás.
Köszönöm!Megpróbálom....
már 3 napja kapja reggel-este a lenmagolajat a tápszerébe...de eddig semmi hatás.
Elsö vagyok, sajnos ez lehet innetöl állandó probléma ah a táplálkozás nem megfelelö.
Tejcukrot poralakban adják a patikában vagy bio boltokban is elöfordulhat, 1 kanálla kell reggel pl vízbe vagy tejbe tenni. nekem terhesség idején is ezt ajánlották.
Minden nap 2 dl rostos baracklé!
Levest is Etess vele!
Zsarold meg, ha nem eszi meg a zöldséget, nincs túrórudi, csoki...
Told ki az étkezéseket hogy éhes legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!