Laevolac szirup vagy glicerines kúp? Kinek mi használt?
Azt hittem az anyukának :)) (szülés után nekem a kettő együtt nagynehezen eredményt hozott)
Így, hogy magamon próbáltam, a szirupot javasolnám
A fiamnak egyik sem használt... A kúpot nagyon nem szerette, a laevolac pedig semmit nem használt... Még ideig-óráig a probiotikumok voltak a leghatásosabbak (pro-kid, normaflore)
Próbálj gyümölcsleveket (de ne almát banánt mert azok is fogják a hasát) A Hippes szilva nagyon jó volt, sárgabaracklé, őszilé, meggylé. Bébiételek közül pedig a sütőtökösek. Lassan majd kaphat joghurtféléket is, az is segíthet.
Amikor már kicsit nagyobb volt, (1,5 éves) akkor bizony én a Guttalax csepphez nyúltam... nem sűrűn, de inkább az, mint a szenvedés... 2 csepp elég volt neki, hogy szépen kitisztítsa és akkor 2-3 hétig újra rendben volt. Akkor jött rendbe amikor elhagyta a pelenkát, azóta semmi gond nincs.
Nagyon fontos a sok-sok folyadék, az is lazítja. valaki ajánlotta a mira-babyvizet is, de arra végül nem került sor.
kitartás!
8 hós a fiam. Kb 1 hetes kora óta adjuk a Laevolac szirupot. Mindennap adok neki. Szerencsére van is eredménye. Nekünk orvos is és védőnő is ezt ajánlotta. Tápszerbe szoktam keverni reggel, vagy a tízórai tejberizspép-hez. Pár óra múlva már jön is a cucc... ;-) Próbáljátok ki!
Sok sikert!
Számos dolgot kipróbáltunk, de csak a kúp vált be!
Nem szokott hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!