Egy 2 évesnek ártene, ha látná az anyukáját vajúdni?
Figyelt kérdés
Ismét apás szülést szeretnénk, de van egy lassan 2 éves lányom. Anyukám messze lakik. Egy megoldást találtam csak, bejön velünk a kórházba és ha megjött anyukám (legalább másfél-2 óra)akkor vele elmegy haza. Vagy ez nagyon rossz ötlet?2013. márc. 24. 09:19
31/51 anonim 

válasza:

Ott szültem én is, akkor környék belink lehetsz. :)
Ötlet a köbön! Férjed elmegy anyukádért a két évessel együtt, te mentőt hívsz, majd párod utánad megy kocsival. Na? :)
32/51 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó lenne, de mindenképp az Istvánban szeretnék szülni. Az elsőt is ott szültem. Ha meg mentőt hívok, akkor esélyem sincs erre.
2013. márc. 24. 15:34
33/51 anonim 

válasza:

Jaj, értem már! Hát, sok sikert. Remélem úgy történik, ahogy szeretnéd.
34/51 anonim 

válasza:

Az az első,hogy gyereket be sem engednek a szülőszobára...
A férjed vigyen be a kórházba, vigyétek a gyereket is,majd ők menjenek haza,várják meg a nagyit,és utána a férjed nyugodtan be tud menni hozzád. Ez nem jutott eszedbe? :-)
35/51 A kérdező kommentje:
Nagyinak tovább tart hozzánk eljutni, mint a kórházba, szóval biztos, hogy oda fogom hívni, ha úgy alakul a helyzet. Majd az udvaron vagy az előtérben megvárja a kis családom.
2013. márc. 25. 10:53
36/51 anonim 

válasza:

Ha édesanyád 40km-re lakik tőletek akkor szerintem az lenne a legjobb, ha valóban elmenne a férjed érte autóval. Beültök az autóba mindannyian, szóltok a mamának, hogy készüljön téged kitesznek a kórháznál, mire odaérnek a mamáért a párod és a lányod már ülhet is az autóba. 40km normál esetbe 40 perc autóval. Abban az esetben ha az ember felesége szül 30-35 perc.Tehát ha autóval teszik meg ezt az utat normál esetben is legkésőbb 1 óra és 20 percen belül a férjed visszaérhet hozzád. De ha még kicsivel több is akkor sem 2-3 óra mint hogyha a mama tömegközlekedéssel utazna. Mire te felveszed a kórházi rucit és elintézitek a papírokat, addigra nagyjából a férjed is visszaér. Én így csinálnám, de a lányom nem vinném be a kórházba. Remélem sikerül a legjobb megoldást megtalálni. Kellemes szülést!
37/51 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó lenne, de a kórház észak felé van, anyukám meg dél felé.
2013. márc. 25. 12:22
38/51 anonim 

válasza:

Meg sem fordulna ilyen a fejemben....apu kint marad a kicsivel nem a kicsi megy be...micsoda logikád van ne haragudj...mintha csak magatokra gondolnátok aztán hogy a kicsi hogy éli meg hát az ő baja a lényeg hogy ti apár szülést akartok,juj de felment a pumpám hogy vannak még ilyen felelőtlen emberek!!!!
39/51 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ha annyira felelőtlen lennék, akkor fel sem tettem volna a kérdést, hanem mennék a saját fejem után. Sőt! Ha annyira felelőtlen lennék, akkor hagynám itthon a lányomat, úgyis elvan egyedül.... B@sszus, csak próbálom a lehető legjobb megoldást találni! Szeretném, ha mindenkinek jó lenne és senkinek sem származna hátránya ebből! De gondolom neked ezer segítséged van és nem jelent problémát megszervezni egy szülést meglévő gyerek mellett! Kössz a kedves szavakat, nekem is felment a pumpám!
2013. márc. 25. 15:19
40/51 anonim 

válasza:

Jaj, Kérdező, bármit tanácsolunk, neked mindig van valami kifogásod ellene, a kórház északra van, anyukád meg délre, na, ez már vicc. Itt az egyetlen megoldás az lenne, ha a 2 éves lányod eltűnne magától valahova, míg szülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!