Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy 2 évesnek ártene, ha...

Egy 2 évesnek ártene, ha látná az anyukáját vajúdni?

Figyelt kérdés
Ismét apás szülést szeretnénk, de van egy lassan 2 éves lányom. Anyukám messze lakik. Egy megoldást találtam csak, bejön velünk a kórházba és ha megjött anyukám (legalább másfél-2 óra)akkor vele elmegy haza. Vagy ez nagyon rossz ötlet?
2013. márc. 24. 09:19
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

20 as csak nehogy úgy járjon mint barátnőm aki az első fájástól számítva 1.5 óra múlva kezében tartotta a babáját:)) Az a baj hogy ezeket a többedik szüléseket még nehezebb időben "belőni" mint az elsőt...

Nekem a harmadikkal volt az hogy bár mindenki mondta hogy már szinte "elhagyom útközben" mégis ugyanúgy 7 óra volt, mint az első szülésem.

2013. márc. 24. 11:05
 22/51 A kérdező kommentje:

Na azért én sem az 1 perces fájásokra gondoltam a kérdésem feltevésekor, hanem az elejére. Amíg elrendeződnek a dolgok. Na de ez a verzió törölve. Kivéve persze ha ritka fájásokkal indul a szülés, mert akkor még ugye nem megyünk kórházba egy ideig.

Anyukám 40km-re lakik, tőlünk kb 2-3óra, mert 2szer kell átszállnia és a busz sem jár gyakran. A kórházba rövidebb az út, mert csak 1 busz és 1 óra. Ott csak a ritka menetrend miatt kell esetleg többet várni.

2013. márc. 24. 11:06
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem 2 évesnek való a szülés. Inkább lemondanék az apás szülésről is, ha nem lenne segítségem. Apuka és a kislányod kint várhatnak a váróban, s ha megérkezik a nagymama, apuka be tud menni hozzád.
2013. márc. 24. 11:15
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is azt ígérték, hogy a harmadik pille könnyű lesz, aztán 12 óra lett belőle. A negyediknek is kellett az oxi.

Másból viszont kiesik és kész.

Kérdező: párod nem tud majd elmenni anyukádért?

2013. márc. 24. 11:18
 25/51 A kérdező kommentje:

Elmenni el tud, de szerintem gyorsabb, ha telefonálok neki, hogy most indulunk a kórházba, induljon ő is. Csak mert nekünk is kb fél óra a kórház, aztán onnan el kellene mennie a naggyal anyukámhoz, az olyan 40 perc, vissza hozzánk megint 40 perc, onnan jöhetne hozzám a kórházba, megint fél óra. Szóval ez szerintem elég sok.

Nagyon gondolkozom, hogy legyen minden. Már csak 1 hónapom van.

2013. márc. 24. 11:24
 26/51 anonim ***** válasza:

1 hónap az még lehet elég lenne arra is ha keresnél egy megbízható bébiszittert pár alkalommal találkoznátok vele aztán párszor együtt hagynád őket 1-2 órára azért 2 éves annyira már nem pici baba, más beszokik a bölcsibe 2 hét alatt ennyi idősen pl.

Anyagi ráfordítást igényel persze de jobb mint a semmi.

2013. márc. 24. 11:52
 27/51 anonim ***** válasza:
Szülőszobára 18 éven aluliakat nem engednek be.
2013. márc. 24. 12:55
 28/51 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
2013. márc. 24. 12:56
 29/51 A kérdező kommentje:

Sajnos nem engedhetjük meg magunknak a bébiszittert.

Remélem a megbeszélés hatásos lesz és a legjobb időben fog születni :)

2013. márc. 24. 14:28
 30/51 A kérdező kommentje:
Legrosszabb esetben egyedül szülök és a Barossban. De azért ez sem lenne a világ vége.
2013. márc. 24. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!