Gerincferdülesüek, epiduralis erzestelenitesnek voltak hatasai nalatok szüles utan? Kerem hozzairni, miota van a gerincferdülesetek es ha meghatarozhato, milyen mertekü?
"- Mikor kell mindenképpen alkalmazni az epidurális érzéstelenítést?
- ... Léteznek azonban olyan betegségek, amelyek kizárják ennek a módszernek az alkalmazását. Ilyenek például bizonyos gerinctorzulások, -ferdülések, továbbá nem használható, ha nincs megfelelő szakszemélyzet."
Hááát... nekem még valamikor ált. iskolában állapítottak meg kisebb gerincferdülést ( 32 éves vagyok ). Nem húztam ki magam és ezért. Nem látott azóta doki, de még mindig nem valami jó a tartásom.
Sima anesztes adta az epidurált most januárban.
Nem mondott semmit a gerincemre...simán beadta.
Utána 2-3 hétig alig tudtam a hátamon feküdni, mert fájt a gerincem.
Nem tudom, ez a gerincferdülés miatt volt-e vagy amúgy is fájt volna-e...
Kb 10 eves korodban törtent gerincvizsgalaton? Kellett gyogytornara, uszni jarni emiatt?
Ha az EDA elsöre sikerült (tehat összenövesek miatt nema akadt el a tü es ömlött az injekcio tartalma mashova), akkor sztem nincs összefügges.
Hát igen, én sem vagyok biztos, h van összefüggés, de valamilyen mértékű g. ferdülésem van, ezért írtam...
Nem jártam gyógytornára, csak úszni, meg egy pántot vagy mit kellett viselnem, ami hátrahúzta a vállamat,de azt ellinkeskedtem...
Köszönöm a valaszaidat!
Es örülnek meg több valasznak!
off:
nem kaptam EDÁ-t, de rossz testtartás miatt (és újbóli babavárás végett) én is várom a továbbiakat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!