Lanyok! MIT TENNETEK A HELYEMBEN? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Ausztriaban elek,itt is fogom meg szülni a picuromat.Ma 40+4 kismama vagyok.A picuromat tulhordom.Engem itt az zavar nagyon,hogy se magzatviz mintat,se mehszajat nem neznek,illetve NST-re is csak 5 naponta kell mennem.Nagyon felek,hogy a picuromnak valami baja lesz.Holnap megyek kontrollra.Azt mondtak pentekig varnak,aztan csaszar.Mert itt nem hasznaljak az oxitocint.Nagyon felek,hogy valami baja lesz a picurnak.Gondolkoztam azon is,hogy mi lenne ha Györbe mennek szülni,de a ferjem hallani sem akar rola.Nagyon tanacstalan vagyok.Feltem a picurt.Ha tudtok legalabb nyugtassatok meg!2009. szept. 13. 11:37
21/29 anonim 

válasza:

drukkolunk neked nagyon! kitartás és nemsokára (vagy mire írom már sztem biztosan) a kezedben tarthatod a babádat! Drukkolok nagyon!!
22/29 anonim 

válasza:

Húúú hát hajrá,nem irigyellek:S
Ha haza kell jönnöd megint,akkor próbálj relaxálni,mászkálj sokat,lépcsőzz,hallgass zenét,netezz hátha eltereli a figyelmed:)...reméljük már nem tart sokáig...
Nagyon szurkolok...:)Amúgy osztrákiában(XD) is hazaengednek ha sima komplikáció mentes szülés volt a szülés után másnap?
23/29 A kérdező kommentje:
Szasztok!A kezemben van a baba,3115 gr,49 cm kislany,egezseges.A szüles nagyon nehez volt.vasarnap este elkezdödött es szerda este lett meg.szerda hajnalban bementünk a korhazba,4-5 perces fajasokkal,tudjatok mit kaptam?Altato injekciot,amitöl nem aludtam el.Ilyent meg nem hallottam.Mivel nem tagultam,a magzatviz sem ment el,kaptam beöntest,akupunktrurat,fürödhettem egyet,es semmitöl nem tagultam.Az utolso 3 oraban kaptam oxitocint,meg mindig csak 5 cm-re tagultam,jöttek az orvosok sorba,vegig kiabaltam az utolso 3 orat,nagyon fajt,kezzel probaltak tagitani,mar 5 en voltak bent,2 szülesznö,3 orvos.Mondtam nekik,hogy repesszek meg a burkot,csak neztek egymasra,mondtak nincs is magzatvizem.Csak eszre vettem volna ha elfolyik,A vegen mondtam nekik segitsenek konyomni a babat.Nem nagyon akartak,de vegen segitettek.es fel 6 kor megszületett e hercegnöm.A parom vegig bent volt a szülesnel,pedig nem akart ott lenni,de latta mi a helyzet.Hozzatennem,hogy a földön szültünk,matracon,kissamlin.De megerte.Köszönöm Lanyok mindenkinek a drukkot,ha lesz meg egy babam,tuti Magyarorszagon fogom megszülni.
2009. szept. 21. 09:40
24/29 anonim 

válasza:

szia! Nagyon gratulálok a picihez! gondoltam h ha nem írsz akkor valószínűleg már babázhatsz! örülök h jól alakult minden és h jól vagytok! Legyetek nagyon boldogok és sok sok babázást kívánok!
25/29 anonim 

válasza:

Nah ügyes voltál,gratulálok:)Jó nehéz szülés volt,"jó" fejek a dokik ott ahogy látom(soha az életbe nem szülnék külföldön:))
A nevét szabad majd tudni?:)Csak ha nem baj:)
Pusszantalak és sok boldogságot:)(a megmosolyogtatós válaszoló:)
26/29 anonim 

válasza:

Szívből gratulálok!!
Engem is érdekelne a kis hercegnő neve, ha nem baj :)
Vigyázzatok Magatokra! :)
27/29 anonim 

válasza:

Szívből gratulálok én is! Nagyon ügyes voltál a kis hercegnővel együtt! :) Jó egészséget kívánok nektek!
28/29 A kérdező kommentje:
Köszi lanyok a gratulaciokat!A picurt Emesenek hivjak.
2009. szept. 23. 22:14
29/29 anonim 

válasza:

Gratulálok, te kitartobb voltál mint én
az angliai anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!