Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Kicsit hosszú, bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van ugye a két nagyszülő,anyuék és anyósom.Egy távolságra laknak.Anyuék kocsival tudnak jönni,anyósom nem tud vezetni,de busszal is el lehet jutni hozzánk.Anyuék el szoktak jönni egy pár órára is.Anyós itt is aludhatna.Mindig mondja,ha az egyik héten nem dolgozik,elviszi a fiamat.El is viheti,nem gond.Csakhogy nincs nála sem ruha,sem pelus,neki való étel,mert allergiás,nem ehet mindent,semmi,mindent vinni kell.És a legyen ott nála a kicsi azt jelenti,hogy vigyük mi el és menjünk is érte,mert neki kevés a pénze.Most nem dolgozik a héten,de nem hívott fel,hogy akkor ott lehet-e a kicsi.Hívjam fel,vagy várjak,míg jelentkezik?De a múltkor is megsértődött,mikor anyuéknál volt a fiam.
2011. szept. 27. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem erőltetném, hogy menjen hozzá a gyerek, de ha nyugodtabb a lelkiismereted hívd fel kérdezd meg szeretné e, ha elvinnétek. Az én anyósom is ígér fűt-fát és sosincs semmi belőle csak nekem esik utána rosszul, hogy komolyan vettem ismét amit ígért pl.eljön, főz vmit stb.
2011. szept. 27. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne hívd fel. Ha unokázni akar, akkor lépjen ő. Előfordul, hogy az embernek nincsen pénze még buszozni sem, de szája van, hogy szóljon és megkérjen, hogy vigyétek el a kicsit hozzá. Ha nem hív, akkor nem. Ha pedig megsértődik nyugodtan lehet neki mondani, hogy ő nem szólt, hogy szeretné látni az unokáját. Nem támadva, csak szimplán megemlíteni.
2011. szept. 27. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

ha neked nem esik nehezedre,akkor intézd

gy,mintha szívességet kérnél tőle azzal,hogy vigyáz a kicsire.Így lehet többször lehet majd rá számítani.

Amúgy én úgy szoktam csinálni anyummal,hogy ha megyünk látogatóba,viszek több pelust,pár szerelés váltóruhát...szerencsére külön kaja nem kell,de ha kéne azt is lehet tárolni tovább is.

Anyósnál meg alapból mindig van minden,több unokája van mint anyumnak,többször vállalja be őket.

2011. szept. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!