Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lanyok! MIT TENNETEK A HELYEMB...

Lanyok! MIT TENNETEK A HELYEMBEN? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Ausztriaban elek,itt is fogom meg szülni a picuromat.Ma 40+4 kismama vagyok.A picuromat tulhordom.Engem itt az zavar nagyon,hogy se magzatviz mintat,se mehszajat nem neznek,illetve NST-re is csak 5 naponta kell mennem.Nagyon felek,hogy a picuromnak valami baja lesz.Holnap megyek kontrollra.Azt mondtak pentekig varnak,aztan csaszar.Mert itt nem hasznaljak az oxitocint.Nagyon felek,hogy valami baja lesz a picurnak.Gondolkoztam azon is,hogy mi lenne ha Györbe mennek szülni,de a ferjem hallani sem akar rola.Nagyon tanacstalan vagyok.Feltem a picurt.Ha tudtok legalabb nyugtassatok meg!
2009. szept. 13. 11:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriában ilyen a helyzet??? Biztos ez?? ez nagyon durva ugyanis...hogy ha nem indul meg a szülés, egyből császároznak??

Honna van az infó?

Nincs méhszáj érlelés, meg szülés beindítása sem??

Ez elég gáz ha tényleg igy van...én itthon (M.o.n) 42 hétre szültema fiamat senki se akart megcsászározni, pedig nem volt fogadott dokim se.

2009. szept. 13. 11:44
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg durva,engem 40+4 naposan császároztak,rossz volt a szivhang,meg már a placenta is túl érett volt...nem akarlak megijeszteni,de lehet hogy én is elmennék a helyedben valami értelmes korházba.Messze laktok a határtól?
2009. szept. 13. 11:48
 3/29 A kérdező kommentje:
Igen Ausztriaban ilyen a helyzet.Itt elek mar 2 eve.Multheten voltam bent a korhazban egy napot.Ez idö alatt 2 szer neztek Nst-T:Mindenre rakerdeztem.Azert nem neznek mehszaj erteket,mert feleslegesnek tartjak,azt mondta a doki ha nincs fajas ,nincs ertelme nezni a mehszajat.Az oxitocinre azt mondta,itt nem hasznaljak.A magzatviz minta vetelt nem ertette amikor rakerdeztem.Kerdeztem mi van akkor ha belekakil a picur a magzatvizbe?A doki nem valaszolt.Hozza tennam meg ,hogy egyetlen egy idösebb,vagy tapasztalt dokit nem lattam itt a korhazban.Ez a hozzaallasuk nem tetszik.Amugy mindenki nagyon kedves a korhazban,de nem csinalnak semmit.Ez ami aggaszt.Amugy köszönöm a valaszod.Nagyon mennek Magyarorszagra szülni.
2009. szept. 13. 11:52
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ez aggasztó.... 40 hetesen 5 naponta nst??? A német anyukákat jajdesajnálom.......:( Reméljük , nem lesz baj, ne izgasd fel magadat! De ha vállaltok 2. gyerkőcöt, itthoni nődokit fogadj sztem!!

2009. szept. 13. 11:53
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

szió

en naponta jartam ctgre (szinten tulhordtam), raadasul nekem lusta volt a kincsem, es sokszor alig mozdult.

ugy volt hogy penteken inditjak meg a szulest, de csutortok hajnalban megindult magatol, 10 oras vajudas utan vegre eljutottam a szulesi szakaszba, persze oxitoxinra kotottek igy nem mehettem kádba :( a lenyeg, hogy meg oxitoxinnal is ket oran at nyomtam, éppen indult a doki a vákumért, mikoris kibujt a kis huncut.

nem remisztgetni szeretnelek, csak mondom, hogy nekem császár szóba se jott (37. hetig faros volt pedig, kulsoleg forditottak meg).

van valami oka a csaszarra? nem tudsz bennmaradni a korhazban? van szulesznod?

ha van valaki aki gyori es megbizhato szerintem igenis menj, ha tudsz ctg-re is minden nap.

mehlepeny atjarhatósagot vizsgaltak?? (vagy mit, hogy a koldokzsinoron rendesen megy e minden, tulhordasnal mindenkepp kell)

viszont aggodni ne aggodj, mert az nem tesz jót.

ha van baratnod, anyukad, stb,hagyd intezkedni, vagy mondd meg a ferjednek hogy ez kell, intezkedjen. nincsmese, most ti ketten vagytok az elsok

2009. szept. 13. 11:54
 6/29 A kérdező kommentje:
Kocsival 3 ora a hatar.EN Welsben lakom.Masik korhazba menni nem lehet,mert itt kiirt datum elött ket hettel be kell jelentkezni a korhazba.Penteken ha nem csinalnak semmit,azonnal megyek Magyarorszagra,nem erdekel mit mond a ferjem.A picur az elsö!Csak hol fogok igy hirtelen orvost talalni vagy korhazat.
2009. szept. 13. 11:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
ja meg annyi, hogy magzatvizvizsgalat nem kell ilyenkor csak az, hogy el tudod e latni a bebit mehlepenyen at (valami f betus a neve, regen volt mar, fel eve :))
2009. szept. 13. 11:57
 8/29 A kérdező kommentje:
Hidd el,nem neznek semmit.A ferjem Nemetorszagban dolgozik,ma indul vissza,csak szombaton megint.A csaladja nem segit,es senkim nincs itt.Nem tervezzünk meg egy gyereket.Ez valami hihetetlen ami itt folyik.Itt nem lehet sajat dokid,szülesznöd.Holnap megyek megint a korhazba,kivancsi vagyok mit mondanak.De valamit tennem kell
2009. szept. 13. 12:02
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem elriasztani akarlak,de én inkább Sopronba mennék...nekem Győr ijesztő mióta volt az a pár gikszer...:S

Egyébként elég gáz,hogy ez van Ausztriában,pedig mindig hirdetik mennyivel jobban állnak náluk.hmmm...elég durva szitu sajnállak,de tedd azt amit a legjobbnak vélsz,mi sajnos nem dönthetünk helyetted,én meg rábeszélni nem merlek,de azért suttyomban súgom,hogy gyere Sopronba:)

2009. szept. 13. 12:08
 10/29 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy.Egy kicsit mosolyogtam.Sajnos szombatig varnom kell,mert akkor jön haza a parom.Remenykedek hat ha addig magatol beindul a szüles
2009. szept. 13. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!