Lanyok! MIT TENNETEK A HELYEMBEN? Bövebben lent.

Ausztriában ilyen a helyzet??? Biztos ez?? ez nagyon durva ugyanis...hogy ha nem indul meg a szülés, egyből császároznak??
Honna van az infó?
Nincs méhszáj érlelés, meg szülés beindítása sem??
Ez elég gáz ha tényleg igy van...én itthon (M.o.n) 42 hétre szültema fiamat senki se akart megcsászározni, pedig nem volt fogadott dokim se.

Szia!
Hát ez aggasztó.... 40 hetesen 5 naponta nst??? A német anyukákat jajdesajnálom.......:( Reméljük , nem lesz baj, ne izgasd fel magadat! De ha vállaltok 2. gyerkőcöt, itthoni nődokit fogadj sztem!!

szió
en naponta jartam ctgre (szinten tulhordtam), raadasul nekem lusta volt a kincsem, es sokszor alig mozdult.
ugy volt hogy penteken inditjak meg a szulest, de csutortok hajnalban megindult magatol, 10 oras vajudas utan vegre eljutottam a szulesi szakaszba, persze oxitoxinra kotottek igy nem mehettem kádba :( a lenyeg, hogy meg oxitoxinnal is ket oran at nyomtam, éppen indult a doki a vákumért, mikoris kibujt a kis huncut.
nem remisztgetni szeretnelek, csak mondom, hogy nekem császár szóba se jott (37. hetig faros volt pedig, kulsoleg forditottak meg).
van valami oka a csaszarra? nem tudsz bennmaradni a korhazban? van szulesznod?
ha van valaki aki gyori es megbizhato szerintem igenis menj, ha tudsz ctg-re is minden nap.
mehlepeny atjarhatósagot vizsgaltak?? (vagy mit, hogy a koldokzsinoron rendesen megy e minden, tulhordasnal mindenkepp kell)
viszont aggodni ne aggodj, mert az nem tesz jót.
ha van baratnod, anyukad, stb,hagyd intezkedni, vagy mondd meg a ferjednek hogy ez kell, intezkedjen. nincsmese, most ti ketten vagytok az elsok

Nem elriasztani akarlak,de én inkább Sopronba mennék...nekem Győr ijesztő mióta volt az a pár gikszer...:S
Egyébként elég gáz,hogy ez van Ausztriában,pedig mindig hirdetik mennyivel jobban állnak náluk.hmmm...elég durva szitu sajnállak,de tedd azt amit a legjobbnak vélsz,mi sajnos nem dönthetünk helyetted,én meg rábeszélni nem merlek,de azért suttyomban súgom,hogy gyere Sopronba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!