S. O. S.! Agresszív gyerek az ovis csoportban, ti mit tennétek? Annyiban hagynátok? Bővebben kifejtem a kérdés alatt.
Ez a gondolat bennem is felmerült, de akkor nem lennék különb nála egy fokkal se. Báááár, ha másképp nem megy....
Én nagyon szívesen leülök szembesítésre bármikor, de nem lennék egyedül, mert az összes szülő mellém mállna.
Arra gondoltam, hogy ha kérnének valami szakértőt a fiúhoz, és az adna szakvéleményt, akkor vajon lehetne-e tovább lépni? Én ezt nem vagyok hajlandó elviselni.
Ma reggel, mikor odaértem ,az a gyerek épp akkor ment be, gyermekem barátnőjével öltözött, a nagymama hozta, és a lányom barátnőjének a szülője és a hülyegyerek nagymamája mellett lökdöste, ütötte a kislányt. Tuti nem normális. De a szülők, nagyszülők se, ha rá se szólnak!
Én megértelek,hogy véded a gyermeked érdekeit,de a másik gyermekre használt kijelentés nagyon nem tettszik nekem !
Lehetséges,hogy valamilyen probléma van a gyerekkel,nevelési tanácsadóba kellene irányítani ,ha ilyen szélsőségesen viselkedik és az óvónéniknek folyton rajta tartania a szemüket,nem engedni,hogy másokat bántson.
Lehet,hogy hiperaktív,neki sem jó,hogy ilyen,nem jókedvében agresszív,hanem valamit kompenzál,lehet ,hogy nagyon rendes szülei vannak és hajlandóak is együttműködni a probléma megoldásában és elmennek vele a nevelési tanácsadóba ha az óvónéni jelzik ennek szükségességét.
Lehet, hogy indigó, attól még veri a társait, ami rohadtul nem normális!! Vigyék speciális óvódába vagy legalább kezelje szakember. SOkáig nem fogom tűrni, az tuti. Így vagy úgy véget vetek ennek. Akinek nem verték még meg a gyerekét íly módon, úgyse tudja mit érzek!!
Ja, és azt is mesélte a lányom, hogy rondákat rajzol. Azért az se véletlen. Most ezt nem úgy értem, hogy rondán, hanem amit rajzol, az ronda. Én gyanítom, hogy Bakugánon és hasonszőrű rajzfilmeken nevelődik.
"második vagyok, nem tudom hogy hiszel e ilyenekben és az sem biztos hogy a fiú szülei igen, de nagyon nagy a valószínűsége hogy a fiú indigó gyerek. természetgyógyász vagyok és ismerek jó pár indigót. hidd el nem könnyű esetek legtöbbjük agresszív hiperaktívnak minősített Add-s vagy adhd-s legalább is az orvosok szerint. persze ettől még lehet nevelni őket csak sokkal nehezebb és az a beszűkült látókör amivel az óvónők (tisztelet a kivételnek) rendelkeznek, hát..."
Igen korrekt válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!