S. O. S.! Agresszív gyerek az ovis csoportban, ti mit tennétek? Annyiban hagynátok? Bővebben kifejtem a kérdés alatt.
Figyelt kérdés
4 napja (cs., p., h., k.) jár oviba a nagylányom. Most nagycsoportos. Jött egy új gyerek (fiú)a csoportba nem tudom honnan, de nagyon durva és ocsmányul beszél. Mindenkit üt, ver, rúg, csíp, ahol éri. Először azt hittem, hogy csak a lányom tiszteli meg ezzel, de saját szememmel láttam, ahogy egy nyugodtan játszó kislányhoz odament a csoportba és hátulról elkezdte rugdalni a derekát. Azt hittem káprázik a szemem. De nem! Mindennap mindenkit jól elver. Én nem fogom hagyni. Ma szóltam az óvónőnek, hogy nagyon gyorsan csináljon valamit, különben nagy balhé lesz. Hát csak hebegett, habogott. Mondta, hogy szólt már az anyukának, de igazá ők nem tudnak vele mit tenni, kiutasítani nem tudják a csoportból. Na, ezzel aztán marhára megnyugtatott. Én nem fogom hagyni, hogy naponta elverje a gyerekem! De mit is lehetne tulajdonképpen csinálni? Gondoltam, hogy a szülőkkel aláírást gyűjtök, hogy takarítsák el onnan ezt a kis "férget". Ti mit javasoltok??2011. szept. 7. 11:43
21/21 anonim válasza:
13:05 nagyon helyesen írta, így kell bemenni, és akkor lépni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!