Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan oldjátok meg h ne...

Hogyan oldjátok meg h ne lógjon ki a gyerek dereka? Body-trikó kérdés. (Egy kicsit buta, bocsi)

Figyelt kérdés

Szóval 2 éves lányom már szobatiszta nappalra így elvileg ugye body se kéne.De valahogy ha trikót adok rá mindig kilóg a dereka amit nagyon nem szeretek.Most h ilyen hűvös van bodyt adok rá h ne lógjon ki a dereka.Nincs is vele semmi baj itthon amikor csak én figyelek rá de mi lesz a bölcsibe.Ott külön mondták h ne adjunk rá ha nem muszáj mert ha pisilni kell akkor macerásabb amit meg is értek hiszen 14 gyereket gondoznak.

Ti hogyan oldjátok meg h ne lógjon ki a gyerek dereka?

2011. júl. 22. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Kantáros nadrág, szoknya, kisruha.
2011. júl. 22. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:

1,5 éves kora csak éjszaka adok rá bodyt.

Kisfiú

Megfelelően hosszú póló és egy derékon megfelelően gumis nadrág mellett én nem látom, hogy kilógna a dereka. Vagy rosszabb esetben begyűröm a nadrágjába a pólót és a felette levő pulóver ezt takarja, nem látszik

Játszótéren pedig a 40C-ban miért ne lóghatna ki, ha csak pólóban van?

2,5 éves

2011. júl. 22. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom még pelusos, hosszú felsőt adok rá, ha nem bodyt, olyat, amiből nincs ki a dereka :)
2011. júl. 22. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyan fiaim vannak, de én hosszabb pólót/trikót adok rájuk, amit szépen be lehet tűrni a nadrágba,hogy még egy picit buggyos maradjon. Ez alvásnál van.

Ha ébren vannak, akkor ki van tűrve a nadrágból.

Ennyi:)

2011. júl. 22. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Emlékszem, nekem is nehéz volt megszoknom, hogy "kilóg" a kisfiam dereka a naciból :) De valóban azt lehet csinálni, hogy eleinte betűröd a naciba a pólót/trikót, bár nyáron még erre sincs szükség. Hűvösebb időben meg úgyis van rajta még1 réteg, akkor az alsót amúgy is kényelmesebb betűrni.

Arra figyelj, hogy kellően hosszú trikókat, pólókat vegyél most már neki, mert az elég bosszantó, amikor 1x lehajol és már kilóg a dereka :)

2011. júl. 22. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez is olyan lelki "vízválasztó" az anyának, mint megszokni a mászás megkezdésekor, hogy már nem tudod sterilen tartani a gyereket :)

Az első pár napban-hétben még igen, fura, hogy felcsúszhat a póló, de aztán megszokod! Mást úgysem tudsz tenni, nem járathatod 5-6 évesen is bodyban a gyereket ;)

Ahogy már írták, hosszabb fazonú pólókat, trikókat kell majd venni. És ez lesz a nehéz része a dolognak, legalábbis én már ezzel küzdök 2 éve: mindig kb. 2 mérettel nagyobb felsőt kell vennem a lányomnak, mert minden felsőt olyan rövidre szabnak. Szinte márkától függetlenül.

2011. júl. 22. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb méreteket veszek és nézem, hogy hasszú legyen a dereka.Mást nem tudsz tenni. Meg kell szokni ahogy a többiek írták. Badyt már semmiképen ne adj rá.
2011. júl. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!