Mit érzel a nemi szervedben, amikor jött kifelé a babád?
Azt lehet e érezni, hogy az alhasadtol a hüvelynyilásodig halad a baba feje és tágit ki?
Gátmetszésed volt?
Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?
Ezekről miért nem beszél senki?
Megértem én, hogy nem ez a lényeg, meg mindenki a babának örül, de arrol senki sem panaszkodik, hogy esetleg ezek hogyan zajlottak, vagy maradt e károsodás pl: gátmetszésnél...
Elolvastad amit linkeltem? :) Ott pont hogy nem spinális érzéstelenítés használnak hanem epidurálist, amit akár te is vagy bárki más kérhet és kaphat szülés közben is. Nem hiszem hogy az EDA-val szült anyukák úgy remegtek hogy még a rács is zörgött..
Egyébként miért kell egyből ilyen támadó hangsúlyt megütni?
Én szültem, 3x, abból kettő császár volt, de egyszer nem remegtem úgy ahogy te azt felvázoltad és egyszer nem éltem át olyan kínokat mint ahogy azt ezen az oldalon a MÉG CSÁSZÁRRAL NEM IS SZÜLT anyukák terjesztik..
Te tényleg le vagy ragadva a kőkorszakban, a jobb helyeken már epidurális érzéstelenítéssel végzik a császárt, a Péterfy kórházban (Bp. egyik legjobbja) már 99%van azt használják csak, illetve a SOTE-n is kezdik átvenni.
Nem kellene vádaskodni, inkább magadnak gratulálj amiért ilyen Savanyú Jóska vagy.
Tessék: [link]
Kiemelném neked ezt a mondatot: "4. Ha a műtét altatásban történik, akkor elaltatják az anyát, ha nem, akkor epidurális érzéstelenítést kap és eltakarják a műtéti felületet, hogy ne lássa."
Elárulnád miért okoskodsz bele olyanba, amit még soha életedben nem éltél át?
Nem ő terjeszti a hülyeséget, hanem te, igenis epidurális érzéstelenítéssel is végeznek császármetszést!
De tényleg, rá kell hagyni!
Ő nem fog hinni sem annak, amit az interneten orvos leírt (belinkelt cikk) se azoknak a kismamáknak akiket így császároztak, se az aneszteziológusnak, aki csinálja..
Hiszen ő egy egyszer már hüvelyi úton szült kismama, a császárról fogalma nincs de LÁTTA a többiek hogy remegtek, úgyhogy az úgy van ahogy ő mondja, a többi pedig csak a hét vicce.
Bocsi kérdező hogy szétoffoltuk a kérdésed, elnézést kérek tőled, de látod milyen okoskodók vannak itt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!