Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit érzel a nemi szervedben,...

Mit érzel a nemi szervedben, amikor jött kifelé a babád?

Figyelt kérdés

Azt lehet e érezni, hogy az alhasadtol a hüvelynyilásodig halad a baba feje és tágit ki?

Gátmetszésed volt?

Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?

Ezekről miért nem beszél senki?

Megértem én, hogy nem ez a lényeg, meg mindenki a babának örül, de arrol senki sem panaszkodik, hogy esetleg ezek hogyan zajlottak, vagy maradt e károsodás pl: gátmetszésnél...

2013. márc. 4. 17:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Ha császár KELL, vágjanak, ha NEM KELL, Isten ments!!!
2013. márc. 5. 12:06
 32/45 anonim ***** válasza:
54%

Elolvastad amit linkeltem? :) Ott pont hogy nem spinális érzéstelenítés használnak hanem epidurálist, amit akár te is vagy bárki más kérhet és kaphat szülés közben is. Nem hiszem hogy az EDA-val szült anyukák úgy remegtek hogy még a rács is zörgött..

Egyébként miért kell egyből ilyen támadó hangsúlyt megütni?

Én szültem, 3x, abból kettő császár volt, de egyszer nem remegtem úgy ahogy te azt felvázoltad és egyszer nem éltem át olyan kínokat mint ahogy azt ezen az oldalon a MÉG CSÁSZÁRRAL NEM IS SZÜLT anyukák terjesztik..

2013. márc. 5. 12:08
 33/45 anonim ***** válasza:
36%
Itt a hüvelyi úton szült anyukák tudják a legjobban hogy a császár mennyire fáj, ne vitatkozz, mert ők látták!! :)
2013. márc. 5. 12:10
 34/45 anonim ***** válasza:
38%

Te tényleg le vagy ragadva a kőkorszakban, a jobb helyeken már epidurális érzéstelenítéssel végzik a császárt, a Péterfy kórházban (Bp. egyik legjobbja) már 99%van azt használják csak, illetve a SOTE-n is kezdik átvenni.

Nem kellene vádaskodni, inkább magadnak gratulálj amiért ilyen Savanyú Jóska vagy.

2013. márc. 5. 12:20
 35/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De nem szeretném, hogy vitatkozzatok! Nyugodjunk meg..
2013. márc. 5. 12:24
 36/45 anonim ***** válasza:
75%

Tessék: [link]

Kiemelném neked ezt a mondatot: "4. Ha a műtét altatásban történik, akkor elaltatják az anyát, ha nem, akkor epidurális érzéstelenítést kap és eltakarják a műtéti felületet, hogy ne lássa."

2013. márc. 5. 12:26
 37/45 anonim ***** válasza:
75%

Elárulnád miért okoskodsz bele olyanba, amit még soha életedben nem éltél át?

Nem ő terjeszti a hülyeséget, hanem te, igenis epidurális érzéstelenítéssel is végeznek császármetszést!

2013. márc. 5. 12:27
 38/45 anonim ***** válasza:
46%
No akkor közölném kedves okoskodó, hogy én ugyan nem szültem még, de aneszteziológusként dolgozom és bizony bizony EDA-val is végzünk császármetszést. Te felvilágosult modern tudósasszony! ;)
2013. márc. 5. 12:28
 39/45 anonim ***** válasza:
36%

De tényleg, rá kell hagyni!

Ő nem fog hinni sem annak, amit az interneten orvos leírt (belinkelt cikk) se azoknak a kismamáknak akiket így császároztak, se az aneszteziológusnak, aki csinálja..

Hiszen ő egy egyszer már hüvelyi úton szült kismama, a császárról fogalma nincs de LÁTTA a többiek hogy remegtek, úgyhogy az úgy van ahogy ő mondja, a többi pedig csak a hét vicce.

Bocsi kérdező hogy szétoffoltuk a kérdésed, elnézést kérek tőled, de látod milyen okoskodók vannak itt.. :)

2013. márc. 5. 12:32
 40/45 A kérdező kommentje:
Semmi gond, csak ne durvuljanak el a dolgok mégjobban..
2013. márc. 5. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!