Szerintetek mikor szülök? Nagyon nem szeretném túlhordani. Nem nagyon akar kifelé jönni, pedig azt hittem előbb meglesz, meg a hasam is lent van és már amúgy is nehezen bírom, de a vizsgálatok mást mutatnak?
36. héten azt mondta a doki, hogy ne reménykedjek, a baba be sincs rendesen ékelődve, ebből nem lesz hosszú ideig szülés.
37. héten a ctg alig mutatott fájástevékenységet, doki szerint a baba súlya kb. 3800!
3 nappal később elment a magzatvizem, mehettünk "szülni".
Egyébként nekem azt mondták, meg a tapasztalatom is az, hogy jelek a szülés közeledtére, hogy :
feldagadnak a bokák, lábfejek, arc stb. Magyarán vizenyős lesz a test.
nyíllalások itt-ott, de főleg alul
gyakori keményedések
Plusz nálam elkezdett fájni olyan különösen az oldalam, mintha az epém vagy a májam fájna.(ez nem tudom mennyire jel mondjuk, lehet hogy csak nálam volt "speciális")
A fiam 2héttel előbb jött 3,5kgval, öregedő lepénnyel, de még bírta volna. Hidegfront, huncut, és a bébi el is indult. Én is nagyon túl akartam lenni már, végig nagynak mérték, a doki az utolsó ctg-uh alkalmával mondta, hogy nagyon nagy baba lesz ha végig bent marad, de amilyen állapotban van a méhszáj, meg én hamar lesz baba, nem marad végig a kicsi. És akkor is kánikula volt előtte, kiakadt a ctg gép:D
A lányom túlhordtam. Akármelyik időpontot is nézem, az utolsó(3.) "biztos szülünk" időpont után is 4nappal.
Előtte 2héttel vizsgán ültem(2. időpont előtti nap jan5én), 1,5óra kemény deréktépő 5perces fájásokkal, feldagadt a kezem a fejem a bokám, mint aki szül, még nagyon nagy hordóval mentem jegyet beíratni...
Ezek a tünetek semmire se jók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!