Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az Uzsokiban meddig "engedik"...

Az Uzsokiban meddig "engedik" túlhordani a babát, ha nincs semmi gond? És ha betöltöttem a 40-dik hetet, a sűrű nst-n kívűl milyen vizsgálatok vannak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem dokija válogatja. Az én uzsokis dokim a betöltött 41. hét utánra mondta, hogy akkor már befektetne a kórházba. Én 1 nappal hordtam csak túl a babám. 2 naponta lett volna NST, meg amnioszkópia is (de ez szerintem szintén csk dokifüggő). Egyet csinált is a szülés előtt 2 nappal. Flowmetria vizsgálaton is volta egyszer.
2010. aug. 23. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Ki volt a dokid, és ezek a vizsgálatok miből állnak? Nem hallottam még róluk.
2010. aug. 23. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Lukács doktor. Amnioszkópia: magzatvíz vizsgálat. A méhszájon keresztül egy kis csövön bekukkol, milyen színű a magzatvíz, ebből következtet, hogy jól van-e a baba. A flowmetria pedig áramlás vizsgálat, ultrahangon csinálják, megnézik, hogy rendesen áramlik-e az oxigén a köldökzsinóron át.
2010. aug. 23. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2010. aug. 23. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pont egy héttel hordtam túl. A betöltött 40.héttől minden nap kellett mennem nst-re és nekem is csináltak magzatvízvizsgálatot 2-szer és egyszer floometriát, de nekem azért, mert nst-n leesett a baba szívhangja. Ezért bent is kellett maradnom a kórházban 2 napig és pont a kiírástól számított +1 hét napján indították. De ha minden rendben lett volna, akkor is ez lett volna a dátum, csak akkor nem kellett volna csak előző nap befeküdnöm.

Az én dokim a Járányi doktornő, nagyon aranyos.

Neked ki a dokid?

2010. aug. 23. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem a Mecsér dr, de még nem beszéltünk ilyenekről, majd pénteken. Ettől a magzatvizes vizsgálattól félek egy kicsit.
2010. aug. 24. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem kell félni! Nem egy leányálom, de túl lehet élni! A baba lebegjen a szemeid előtt, hogy hamarosan a karodban tarthatod! Az majd mindenért kárpótol!

Könnyű szülést kívánok és sok boldogságot a picihez!

2010. aug. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!