Akinek az első császár volt, annak hagyták a másodikat túlhordani? Mindenkinek figyelik a heget? Mert nekem azt sem, pedig magánba járok.
Nekem azt mondta a doki, hogy lehet sima szülés, és ez oké is. De hogy ha nem indul meg, akkor még egy hetet vár a kiírt naptól, és csak azután csinál császárt.
Másoknál meg mindig olvasom, hogy ilyen esetben 38. hét után császár...
Én meg nagyon félek a heg miatt. De arra csak legyint, hogy nem lesz gond, de nem szokta nézni.
Na, ez nyugtató azért. :)
De remélem nem kell tényleg várni még annyit, és kibújik.
Azért még jöhetnek tapasztalatok! :)
én 1 hónapja szültem császárral megint.és nálam is hagyták túl hordani a babát. nekem nézték a heget is,de a dokim azt mondta,-hogy majd csak a szüléskor fontos tudni,hogy mennyire van elvékonyodva.
sima szülésnek indult, de miután nagyon lement a szívhang megcsászároztak-és ekkor derült ki,hogy már elkezdett szétválni belül a heg...! ugyhogy már örülök,hogy végül megint császár lett.
Szia!
Én is az elsőt császárral szültem és a második babát természetes úton!
Nekem azt mondta a dokim hogy ha nem indulna meg a szülés a kiírt időpontig akkor valószínüleg császár lesz belőle,ő nem szereti ha a kismamák túlhordják a babát pláne császár után!
Szerencsére 3 nappal előbb érkezett a fiam és nekem nézték a heget előtte pár nappal és szülés alatt is !
Ez is igaz. :) Erre nem gondoltam.
Olyan fura a nő nem? Míg nem akar gyereket, folyton attól fél, mi van, ha terhes? Mikor akar, akkor meg attól fél, nem lehet az.
Most hogy terhes vagyok, szinte nem volt olyan, hogy kiélvezném, mindig várok valamire. hogy leteljen a 12 hét, hogy a 3. trimeszterbe lépjünk, hogy már ne legyen korababa. Most hogy már tuti nem korababa, most meg hogy kijöjjön. :) És mindezek közbe persze, hogy nehogy baja legyen a pocakban. most meg már inkább itt kint érezném biztonságban. :)
Bár ahogy elnézem a 4 évesem, veszélyes világ ez :D
utolsó vagyok
igen, én is ilyen voltam várandósan, mindig volt min paráznom (mondjuk egyszer okot is adtak rá :(
szerintem ez részben köszönhető a netnek, a rengetek információnak, és a rémtörténeteknek
azért régen biztos jobb volt ebből a szempontból, a boldog tudatlanság állapota :))
Minden rendben lesz, majd meglátod!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!