Mit érzel a nemi szervedben, amikor jött kifelé a babád?
Azt lehet e érezni, hogy az alhasadtol a hüvelynyilásodig halad a baba feje és tágit ki?
Gátmetszésed volt?
Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?
Ezekről miért nem beszél senki?
Megértem én, hogy nem ez a lényeg, meg mindenki a babának örül, de arrol senki sem panaszkodik, hogy esetleg ezek hogyan zajlottak, vagy maradt e károsodás pl: gátmetszésnél...
Na végre valaki bevállalja, hogy elmondja, hogy nem volt minden olyan jo ott és akkor..
Én tisztelem anyukámat ez miatt, hogy értem és a esomért ezt kiállta, és mindezek után ellátott minket, de vajon őt megkérdezte e valaki, hogy NA ÉS TE HOGY VAGY? hogy érzed magad????fáj e valamid?? meg ilyesmi...
Amikor jött kifelé a baba feje és feszítette a hüvelyemet, borzasztó volt. A vajúdás is nagyon fájt, de akkor azt hittem szétrepedek belül, annyira feszített.
Volt gátmetszésem, nem látok semmi változást, szépen lettem összevarrva.
Kaki , pisi, puki nem volt, viszont a fájdalomtól háromszor hánytam.
Ami cikis volt így utólag, hogy a baba kibújását kb 6-8 ember figyelte. Mondjuk akkor nem érdekelt...
Károsodás .... 1 hónapja szültem, a hasam az nagyon csúnya... Meg OTT valami nem okés szerintem.. :( A bejáratnál tágabb (remélem ez alakul még) és olyan, mintha 1 nagy nedves buborék lenne ott állandóan... :(
Megmaradt a hasam, a gátmetszést nem éreztem a varrást igen,az fájt,pár napig nem tudtam ülni csak úszógumin,mert nem csak a varrás de vérömleny is volt bőven.
Beöntést kaptam nem tudom ennek ellenére 12 óra alatt jött e valami ,de nem is érdekel ,mert nem vettem észre ,akkor más sem igen akinek nem feladata.
Szerintem ez nem titok,van ára a dolognak de ha itt tartunk "ár-érték" arányban sehol nincs a gyermekemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!