Mit érzel a nemi szervedben, amikor jött kifelé a babád?
Azt lehet e érezni, hogy az alhasadtol a hüvelynyilásodig halad a baba feje és tágit ki?
Gátmetszésed volt?
Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?
Ezekről miért nem beszél senki?
Megértem én, hogy nem ez a lényeg, meg mindenki a babának örül, de arrol senki sem panaszkodik, hogy esetleg ezek hogyan zajlottak, vagy maradt e károsodás pl: gátmetszésnél...
11:00 "Eldöntötted" (???), hogy nem fogsz spontán szülni???????? Én meg azon remgek, hogy vánoroljon már felfelé a méhlepény, hogy NEHOGY császár legyr!!!
A megfigyelőben 24 órán át volt alkalmam látni, ahogy a császárosok remegtek, mint a kocsonya, mikor ment kifelé a spinális érzéstelenítő hatása... még az ágy fém része is recsegett... Én meg gy órával a szülés után a karomon a Picimmel sétáltam a kórteremben, és szoptattam!!! A császármetszés műtét! Ki vágyik műtétre, ha természetesen is szülhet?! Te szültél már?
28-as válaszoló, ajánlom olvasd el amit a 27-es belinkelt!
Nem minden kórházban mészárosok végzik a császármetszést, meg lehet oldani humánusan is úgy, hogy utána 4 órával felállhasson a kismama és ugyanúgy tudjon sétálni a karján a kisbabával mint te.
Mészárosok????
Érzéstelenítő okozta az állapotot, nem az ország egyik legjobb Klinikájának "mészárosai"...
Tehát "humánusan" vágják fel a hasam, inkább, mint hogy azon a résen jöjjön ki, megküzdve maga is a születéssel(!!!), ami erre a "célra" rendeltetett?!
Persze, egy boríték, és a humánus orvos felnyír, ha kéred...
Még egyszer kérdezem: szültél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!