Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit érzel a nemi szervedben,...

Mit érzel a nemi szervedben, amikor jött kifelé a babád?

Figyelt kérdés

Azt lehet e érezni, hogy az alhasadtol a hüvelynyilásodig halad a baba feje és tágit ki?

Gátmetszésed volt?

Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?

Ezekről miért nem beszél senki?

Megértem én, hogy nem ez a lényeg, meg mindenki a babának örül, de arrol senki sem panaszkodik, hogy esetleg ezek hogyan zajlottak, vagy maradt e károsodás pl: gátmetszésnél...

2013. márc. 4. 17:24
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
24%

"Valami cikis dolog pl: kaki, pisi, puki jött?"

Ezek természetes dolgok és egyáltalán nem ciki. Hány éves vagy, hogy ilyen kérdéseket teszel fel? Nem igazán látod át a dolgokat, az egyszer fix.

2013. márc. 4. 17:27
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Volt gátmetszésem. Nem éreztem. Én végig erős kakilási ingert éreztem. Megnyugtattak, hogy ez normális.De ha valami jön is ott normális, nincs jelentősége.
2013. márc. 4. 17:31
 3/45 anonim ***** válasza:
94%
Olyan extázisban voltam h annyira nem érdekelt csak nyomtam mint egy agyament! Meg is lettem dicsérve... Nem tudom hogy jött-e' nem arra koncentráltam... Éreztem hogy feszíti a hüvelyem azthiittem szétszakad. De mondták h normális. Gátmetszésem is volt nem éreztem. Varrás se volt rossz
2013. márc. 4. 17:36
 4/45 A kérdező kommentje:
Ugy érzem, mintha az anyukát elnyomnák azzal, hogy csak a babával foglalkoznak!!! az az anyuka kiállt egy probát életet adott, vágták, vérzett, fájt neki, helyre kellett, hogy jöjjön odalenn is minden,de egyik anyukát sem hallom panaszkodni, hogy fájt pl a gátmetszés helye, vagy megromlott a szexuális élete! vagy hasa maradt, vagy akármi!! Erről miért nem beszél senki? Nem simerik be, hogy rossz..mert az oké, hogy örl a babájának és minden fájdalma elmult..aha ez szép és jo, de azért hadd ne felejtsék már el az emberek, hogy ő azért megszenvedett!!!
2013. márc. 4. 17:37
 5/45 anonim ***** válasza:
92%
Tulajdonképpen most mire vagy kíváncsi kedves kérdező? Nem a világ legrosszabb dolga a szülés.Én személy szerint szülés után nem éreztem sem fájdalmat, sem semmit.Csak örültem.Vagy most depresszív válaszokat vársz, hogy ki hogy szenvedett, kínlódott? Nem tette. Normális embert nem zavarják azok a dolgok, amik természetesek.Lásd kaki puki...Jelzem szülés előtt ezért kapsz beöntést, kúpot stb.-t.Ennyi...Miért írnák, hogy rossz a szülés után , vagy esetleg közben , alatta, ha abban a pillanatban megszűnik a fájdalom, meg minden, amikor kibújik a baba.Ezt lehet ragozni, de nincs értelme....
2013. márc. 4. 17:47
 6/45 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt idő beöntésre, mégsem jött se pisi, se kaki, se puki :)

Nem volt gátmetszésem.

Nem éreztem azt, ahogy halad végig a baba, mindössze erős székelési ingerem volt, meg a kitoláskor volt olyan, mintha szétszakadnék.

Persze nem ez történik, csak így érzed.

2013. márc. 4. 17:48
 7/45 anonim ***** válasza:
53%

"ne felejtsék már el az emberek, hogy ő azért megszenvedett!!!"

Ezt én mártírkodásnak érzem!Magadnak és a párodnak szülöd a gyermeket, nem másnak!Azt, hogy mennyit szenvedsz, hidd el, a kutyát nem érdekli..Nem vagy több, sem jobb, ha olyanokat mondasz, írsz, hogy ááááá..majdnem meghaltam...Vagy lekapartam a falat!Igen.És?:)

2013. márc. 4. 17:49
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányoznak a panaszok, akkor olvass! Nagyon sok leírás van arról, mi mehet tönkre. Például a szalagok meglazulása miatt a méh annyira előreeshet, hogy kitüremkedhet a hüvelyből. Vagy vizelet visszatartási képtelenség alakulhat ki. Aranyérműtét is jöhet a terhesség után. A hason az izmok szétnyílhatnak, és a szerveket tulajdonképpen csak a bőr tartja bent, ez is műtéti eset. A gátmetszés helye sokaknak halálukig érzékeny, tehát fáj szex közben, meg a frontok idején. De ez pl bármilyen más esetben, amikor elvágnak egy izmot kialakulhat.
2013. márc. 4. 17:50
 9/45 anonim ***** válasza:
92%
Én május elején szülök,iszonyatosan félek a szüléstől,de várom is.A szülőszobán a kaka,pisi meg ilyenek nem számítanak,mert a nyomás közben ezt úgy se tudod kontrollálni.Amúgy meg ezért adnak beöntést,hogy ne legyen kaka...Én a gátmetszéstől félek a legjobban.Nem tudom eddig te milyen anyukákkal beszélgethettél,hogy ilyen kérdést fel teszel,de vannak igen is olyanok is akik igen is panaszkodnak.Sőt találkoztam már olyannak is akiknek volt gátmetszése és a vágás nem fájt viszont a varrást alig tudta elviselni annyira fájt.De volt olyan is aki annyira el volt foglalva a kisfiával,hogy nem azzal foglalkozott és így tűrhető volt számára.Én nem nagyon bírom a fájdalmat,de egy ilyen csodáért meg éri szenvedni szerintem.Egy anya így gondolkozik :)
2013. márc. 4. 17:51
 10/45 A kérdező kommentje:
Valoszinüleg aki gyereket akar, az vállalja azt is, hogy ez mivel jár..ezt én is igy gondolom..csak olyan mintha azt a szegény anyukát senki le se tojná, csak a kisbabájával foglalkoznának, holott lehet az anyának maradando károsodása maradt, mint amit az egyik hozzászolo is felsorolt..
2013. márc. 4. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!