Pszichiátriai papír elég indok a programozott császárhoz? Vagy milyen kell amit tuti elfogadnak? Magánkórházakban tényleg szabadon választható?
Nem kérnék kioktatást hogy ez nem kívánságműsor..
Az elsőt természetesen szültem, 62 órát vajúdtam, hánytam, összepisiltem magam, a hülye dokim mindenképp gátvédelemmel akarta kierőszakolni belőlem a 4 kilós picit első szülésnél így kívül-belül repedtem, 2 óráig varrtak és az aranyerem is kijött.
Na ezek után nem kérek ebből többet, undorító dolog, úgyhogy nem tapasztalat nélkül vállalnám be a császárt.
Néztem magánklinikálat, találtam egyet (Rose) ott a VIP csomagban konkrétan benne van hogy "választható szülési mód". Ide is kell orvosi papír? Vagy elég ha csak megmondom a nőgyógyásznak hogy császárt szeretnék és kifizetem?
Nekem csak 44 ora volt...nagyon megertelek! Remelem sikeresen zarul a keresesed! Ha ezt valaki nem erti meg, akkor az illeto egy erzeketlen bunko!
Nekem ugyan csaszarral vegzodott az elso, de meg sem akarom probalni megegyszer a sima szulest! Jo egeszseget nektek!
Az összes magánkórházban megcsinálják kérésre. A Rose a legdrágább, nekem nem tetszett sok dolog miatt.
Van a Róbert Károly magánkórház, az a legolcsóbb, nézz szét, nekem nem jött be annyira, mert olyan, mint az állami kórházak, de fizetsz érte. De itt az anyukák jókat írnak róla. [link]
Van a Maternity, csupa jó dolgot hallottam róla: [link]
És van a Telki, csak ajánlani tudom személyes tapasztalat alapján is: [link]
Ha államiban akarod megcsináltatni, az sokkal olcsóbb lesz, mert csak az orvosnak kell majd zsebbe fizetni, vannak orvosok, akik simán elvállalják a császárt, ha találsz ilyet, akkor el fogja mondani, milyen papírt kell beszerezned, ha kell.
A lehető legjobb szándékkal írom, h esetleg megbeszélhetnéd az orvossal a császárt, de megpróbálhatnátok előtte a simát. mondjuk adnál neki 8 órát. lehet h a bébi most kipottyan 2 óra alatt. és ha nagyon nem bírod még mindig kérheted h na most akkor elég volt és vigyenek a műtőbe.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!