Egy császárra általában kell indok ugye? Többi lent.
Maga a gyerek súlya nem indok a császárra!!! Ha jól saccol a doki ha nem!
Nekem jóval 4200g körülire saccolt a doki,de fel sem merült senkiben hogy e miatt császáros leszek. Az más dolog hogy a vége az lett,de nem a gyerek súlya miatt hanem mert nem tágultam semmit 18óra vajúdás után! 4950g lett a lányom.
Köszi a válaszokat, nem én vagyok terhes, csak elméleti volt a kérdés...
De kiváncsi lennék, hogy egy doki tévedhet ekkorát?
Általában azért császároznak, mert mindkét fél így szeretné inkább, mint normálisan. A kórház és a dokik több pénzt keresnek így. Ha valami komplikáció lenne a szülésnél, akkor nem szúrják le őket, hogy miért nem császároztak. A nők meg nem tágulnak ki, nem vajúdnak, akkor veszik ki belőlük, amikor nekik jó, amikorra szabadságot tudnak kivenni.
Valami hivatalos indokot meg bármikor csípőből gyártanak hozzá. A kórház azért, mert kötelező neki indokolni, a nők meg a család, rokonság kedvéért, hogy ne szólják meg őket esetleg.
"akkor veszik ki belőlük, amikor nekik jó, amikorra szabadságot tudnak kivenni."
Kedves 4. Ocsmány vagy!
Igen, ált. elég komoly indok kell a császárra, persze biztos van olyan doki, akinek a vastag boríték is elég indok.
A baba mérete is indok lehet (téraránytalanság). Ez igazából doki és kismama függő, van amelyik doki megpróbáltatja először a természetes szülést, van sok kismama, aki ilyen indok miatt nem akar császárt, de fel van rá készítve.
Bizony, benézheti a doki, akár 1 kg-ot is tévedhet. Egy átlagos baba pl, aki 53 cm-rel születik, mondjuk 3500 g. Az enyém 4300 g volt.
Nálam tévedett az UH.Nem is keveset.
A 32-33 héten még 2100-2300 gramm volt a becsült súlya.A 37 héten már csak 2700 gramm.Én csodálkoztam hogy lett iylen kicsi,doki nyugtatott hogy a végén van olyan hogy lassabban fejlődik,nincs gond legalább nem lesz nagy.
40+2 indult a szülésem.Vajúdás alatt mondogatta a doki:Kicsi baba megszüljük.Majd röpke 4 órányi tolófájás után amikor már legszívessebben meghaltam volna,a császár mellett döntött.Relatív téraránytalanság.A kicsi babám 4 kiló volt és 54 cm.
Bocsi hogy hosszú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!