Pánikbetegség elég indok lehet a programozott császárra?
Ha pszichológus igazolja hogy pánik beteg vagy, és ad igazolást hogy császárral kellene szülnöd, akkor azt a nôgyógyász elfogadja.
Ha nincs igazolásod, akkor kevés ha csak mondod!
(Nekem nem kötötték le a kezem császárnál. Fogtam a párom kezét!)
Pszihiátriára kell menni, és ott az orvos úgy látja ad egy igazolást. Orvosi szakvélemény kell ahhoz, hogy emiatt császározzanak.
Miskolc Semmelweis Kórház. A vajúdásnál is velem volt végig. Majd mikor 100% lett, hogy visznek a műtőbe megkérdezte az orvos ott szeretne- e lenni. A műtőbe csak az után jöhetett be, hogy a spinális érzéstelenítést beadták. Nem láttunk semmit, egy zöld lepedő volt elénk terítve. Majd mikor kiemelték a babánkat a mérleghez hívták, és a kezébe adták. Ő hozta oda nekem megmutatni. Miután végeztek a varrással is kiküldték. Az őrzőbe is bejöhetett még egy kicsit. Hatalmas élmény volt számára, és számomra is, hogy együtt csinálhattuk végig. :)
3-as voltam
A pánikbeteség kiválóan kezelhető pszichoterápiával, csak járni kell rá és csinálni a házikat. Én csak kivételes esetben adnék rá igazolást.
Mindenféle műtét nagyon komoly kockázattal jár, ez alól a császár sem kivétel!
Ki volt az a kedves , aki leértékelte a válaszom? Az nem tetszett, hogy kiválóan kezelhető pszichoterápiával a pánik?
Ja, hogy akinek ez a betegség előnyt jelent, az meg se próbálja a terápiát..! .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!