A szemtengelyferdülésem lehet indok a császárra?
Régebben olvastam itt h akinek erős szemproblémája van annak ajánlott a császár,mert nagy az esélye h romlanak a szemek az erőlködéstől szülésnél...
Ez tényleg így van? Mivel nekem gyerekkorom óta szemtengelyferdülés miatti kancsalságom van, ami persze kezeltetve lett,úgy hogy elértük h tudom szabályozni h egyenesen nézzek, viszont az egyik szemem elég gyorsan romlik bizonyitottan emiatt.
Ezek szerint nekem is jobb lenne majd a császár? És ezt előre meg lehet beszélni az orvossal?
Köszi előre a válaszokat! Nem vagyok elég jártas a témában uh ha butaságot kérdeztem bocsi! :) 22/L
második vagyok
az egyik szemem +3,5 a másik +4
Engem elküldött a nőgyógyászom szemészetre és csak az ő igazolásuk alapján egyezett bele a természetes szülésbe. A szemészeten egyébként azt mondta a doktornő, hogy bár valóban van kockázata esetemben a hüvelyi szülésnek, de ez a kockázat még mindig kisebb, mint a császármetszésé. Azt a tanácsot adta csak, hogy lehetőleg csukott szemmel nyomjak majd és akkor nem lehet gond...
Nem is volt :)
Ez butaság, h -6 felett császár.
-7 mindkét lencsém, -7,5esek a szemeim.
Simán szültem, sőt, én direkt elmentem szemészetre papírért, hogy ne toljanak azonnal műtőbe.
Akkor császároznak, ha olyan gond van a szemeddel, pl. műtötték a retinád stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!