Nagy az esélyem császárra?
Farfekvéses a baba még!32hetes vagyok!
Gyógyszert kell szednem magas vérnyomásra.De leginkább magas pulzus szám miatt!(100alá soha nem megy,és van mikor 130-at is ver)Első szülésem lesz!A baba jól van!
Tudom,hogy van ideje még befordulni a babának.De ha mégsem teszi!!!!
Véleményeitekre lennék kíváncsi!Volt e más is ilyen helyzetben?
A doki mit mond?
A szobatársamat a betöltött 36.héten megcsászározták, mert a vérnyomása magas volt, gyógyszerrel sem tudták neki lejjebb vinni. Persze ő az előtte lévő napokban toxémia gyanús is lett.
A barátnőmet pedig a magas vérnyomás miatt 29 hetesen vágták, mert már annyira rosszul volt a vérnyomása miatt.
Ja, mindkét baba egészséges lett.
AZ elsö adott egy szuper jó választ.
Ami neked nem tetszik.
Akkor miért így tetted fel a kérdést? Te arra vagy kiváncsi ha nem fordul be a baba akkor császár lesz?
Igen akkor császár. habár nem tudom magyarországon ma engednek-e kérésre faros babát megszülni, de legtöbbször nem, plussz még magas a pulzus számod is.
De nagy az esély hogy megfordul, hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak.
Szerdán megyek orvoshoz.
Amúgy nem volt semmi gondom az első válasszal.
Én pont akkor írtam azt a kommentemet,mikor ő.Még nem is láttam,mikor én megírtam.
Hol van még a szülés. 32 hetes vagy. Az utolsó pillanatban is történhet valami, ami indokolttá teszi a császárt.
NEM SZABAD EZEN PARÁZNI!!!
Nekem az első baba a 35. héten fordult be. Addig úgy volt, hogy császár lesz. Aztán befordult, és mehetett a természetes szülés...na persze nem tágultam, így végül hosszú vajúdás után megcsászároztak.
Hát ha ezt előre tudom, akkor kértem volna a babámat, hogy maradjon faros, és legyen egyből császár...
De biztatnálak, hogy egyrészt még befordulhat! Másrészt, ha császárra kerül a sor, akkor sem dőlt össze a világ! S ha faros marad, akkor is lehet, hogy képes leszel természetes úton megszülni! Mindenképpen beszélj a dokiddal, és ha megbízol benne, akkor majd hallgass rá, mit javasol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!