Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35,4hetes vagyok mennyi az...

35,4hetes vagyok mennyi az esélyem a császárra?

Figyelt kérdés
már most majdnem 3 kg a kisfiam es esze ágában sincs megfordulni szépen csücsül a fenekén 26hetes kora ota!olvastam sokat hogy még van idö,meg hogy még az utulso percekbe is megfordulhat!de azért félek ugye nem fogják eröltetni hogy szüljem természetesen es ha beszorul a feje vagy sokáig elzárodik a köldökzsinor?ezek a dolgok ott dölnek el a szülöágyon vagy van olyan hogy elöre megmondják hogy hogyan lesz!?bocsi ha butákat kérdezek de már nem is tudom mi lenne ami megnyugtatna csak egy erdekel,hogy a babám egészségesen szülessen meg es hogy ölelhessem magamhoz!elöre is köszi a türelmet es a válaszokat,szépp napot!
2009. jan. 15. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem buták a kérdések. a dokid(ha van ) mondott valamit? Általában az első szülő nőket faros babával császározzák. Legalábbis nálunk. Ha komplikáció van, akkor a szülőágyon is döntenek. Nem mindenkinél alakul simán a szülés, ezért menet közben is lehet belőle császár. Nálam sajna előre lehetett tudni már a 32. héttől.
2009. jan. 15. 10:13
 2/7 A kérdező kommentje:
van dokim de mifelénk csak akkor lehet bent szülésnél ha épp ö van ügyeletben ezért is félek hogy nem biztos hogy nála szülök,mert övele lebeszélem az egy dolog de ha más lesz az ügyeletes es ö másképplátja?hü.. ne hari csak nagyon parázok!amugy jövö héten megyek hozzá majd akkor azért beszélek vele is a félelmeimröl!mivolt az ok hogy már 32.héttöl tudtad hogy császár lesz?érdekelne nagyon,köszike a választ pusza
2009. jan. 15. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!én csak a saját esetem tudom leírni.a második babámat vártam.persze ő is mindvégig csücsült.a doki azt mondta mivel volt már egy szülésem ezért megpróbljuk sima uton és ha valami történne akkor irány a császár.38 hetessen elindították a szülést hogy ne legyen nagy baba!szerencséssen alakult minden.igaz nehezen de megszületett a kisfiam 53 centivel és 2770 gr.-al.most vagyunk négy hetesek és négy kiló.visszatérve a kérdésedre:ha már most nagyobbacska a babád akkor szerintem és ez az én véleményem császár lesz belőle!
2009. jan. 15. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm a választ neked is egyebként nem félek a császártol sem jobban mint a sima szüléstölcsak a babámnak legyen jo en meg majd felépülök más ewzer meg ezer nö is kibirta en is kifogom!nagyon sok boldogságot a babához mindenkinek es jo egészséget!
2009. jan. 15. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Rendellenes hasi véna miatt kellett császározni. Magyarán visszér, csak éppen ez a lágyékomból indult, a gátig tartott, és kb 4 ujjnyi vastag volt. Érsebészeti konzílium javasolta a császárt, mert nem tudták, hogy milyen hosszú az ér a hasamban. Féltek, hogy ha erőlködök elpattan, és belső vérzésem lesz. Ja, mint utóbb kiderült, visszeres volt a méhem is.

Amúgy az első válaszoló voltam.

2009. jan. 15. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem sem fordult meg a babám pedig mindenféle gyakorlatokat elvégeztem. Ne erőltesd a "rendes" szülést, mert faros babánál (ha fiú) megsérülhet a heréje szülés közben, gondolom te sem szeretnéd ha ez bekövetkezne. Az én dokim is azt mondta hogy még az utolsó pillanatban is befordulhat, de nem így történt, ezért megbeszéltük a császárt. Még valami! Nem véletlenül nem fordul ám meg az a kisbaba. Lehet hogy rövid a köldökzsinór vagy ha fordulna egyet akkor a nyaka köré keveredne, úgyhogy ne aggódj! A lényeg hogy egészséges babád szülessen, az hogy császárral jön a világra, ne foglalkoztasson. Egy 6 hónapos kisfiú anyukája.
2009. jan. 15. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:

szio

hasonló a helyzet

en nagyon nem akarok csaszart, ezert ha 37 hetes leszek "megfordítattatom". talaltam hozza nagyon értő nődokit.

azt mondta 10 esetbol 8-ból siman megfordul a baba (nem fajdalmas a dolog egyaltalan, es nem is veszelyes), 1 esetben rogton megindul a szules (ezert ottlesz a szuleszno is, aki ért a faros szuleshez), és 1 esetben csaszar.

amióta eldontottem, hogy igy lesz, és leszerveztem, nagyon nyugodt vagyok.

termeszetesen a megforditas alatt uh-znak, meg minden, hogy ne legyen baj.

én is gondolkoztam a poziciókon, de nem szeretnék kockaztatni, jobb orvosi felugyelet alatt.

egyedul azt bannam, ha rogton megindulna a szules, hogy akkor vajon a vajudas kimaradna e, vagy akkor kezdodik (en szeretnek vajudni is, ha csaszar akkor is, mert jo a babanak meg nekem).

2009. jan. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!