35,4hetes vagyok mennyi az esélyem a császárra?
Szia!Rendellenes hasi véna miatt kellett császározni. Magyarán visszér, csak éppen ez a lágyékomból indult, a gátig tartott, és kb 4 ujjnyi vastag volt. Érsebészeti konzílium javasolta a császárt, mert nem tudták, hogy milyen hosszú az ér a hasamban. Féltek, hogy ha erőlködök elpattan, és belső vérzésem lesz. Ja, mint utóbb kiderült, visszeres volt a méhem is.
Amúgy az első válaszoló voltam.
szio
hasonló a helyzet
en nagyon nem akarok csaszart, ezert ha 37 hetes leszek "megfordítattatom". talaltam hozza nagyon értő nődokit.
azt mondta 10 esetbol 8-ból siman megfordul a baba (nem fajdalmas a dolog egyaltalan, es nem is veszelyes), 1 esetben rogton megindul a szules (ezert ottlesz a szuleszno is, aki ért a faros szuleshez), és 1 esetben csaszar.
amióta eldontottem, hogy igy lesz, és leszerveztem, nagyon nyugodt vagyok.
termeszetesen a megforditas alatt uh-znak, meg minden, hogy ne legyen baj.
én is gondolkoztam a poziciókon, de nem szeretnék kockaztatni, jobb orvosi felugyelet alatt.
egyedul azt bannam, ha rogton megindulna a szules, hogy akkor vajon a vajudas kimaradna e, vagy akkor kezdodik (en szeretnek vajudni is, ha csaszar akkor is, mert jo a babanak meg nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!