A szemtengelyferdülésem lehet indok a császárra?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam itt h akinek erős szemproblémája van annak ajánlott a császár,mert nagy az esélye h romlanak a szemek az erőlködéstől szülésnél...
Ez tényleg így van? Mivel nekem gyerekkorom óta szemtengelyferdülés miatti kancsalságom van, ami persze kezeltetve lett,úgy hogy elértük h tudom szabályozni h egyenesen nézzek, viszont az egyik szemem elég gyorsan romlik bizonyitottan emiatt.
Ezek szerint nekem is jobb lenne majd a császár? És ezt előre meg lehet beszélni az orvossal?
Köszi előre a válaszokat! Nem vagyok elég jártas a témában uh ha butaságot kérdeztem bocsi! :) 22/L
2011. febr. 4. 22:42
11/12 anonim válasza:
A szülés módja nem a dioptriáktól, hanem a retina épségétől függ. Biztos ami tuti én is elmentem szemészhez. Egyébként nagyon sokat számít, hogy hogyan zajlik a kitolási szak. Ha nem erőlködsz, ill. a jövő energiákat lefelé irányítod, nem erőltetik rád, hogy nyomj, akkor gyakorlatilag semmi plusz feszülés nem éri a szemet. De persze megértem, ha nem akarsz kockáztatni.
12/12 anonim válasza:
-8,5 dioptriás vagyok és ekkora dioptriánál sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy esetleg retinaleválás történik. Egyébként nekem 3 doki is mondta, hogy ő ekkora dioptriával nem kockáztatna. Amúgy ha szemész megvizsgálja a szemed, akkor úgyis megmondja mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!