Szeretnék érdeklődni, kinek volt már 4császármetszése? Esetleg akinek már volt írja meg nekem. Azt mondják nagyon veszélyes de a harmadik császárra is azt mondták. Nem tudom mit csináljak be-e vállaljam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 10:00
1/9 anonim válasza:
Nekem hamarosan lesz a harmadik. Ki mondta, hogy veszélyes? Orvos??? Nekem nem szólt egy szót se, azt se mondta, hogy több nem ajánlott. Ha csak a szomszédnénitől hallottad, akkor felejtsd el.
2/9 anonim válasza:
A császármetszés úgy került be a köztudatba mint egy teljesen kockázat mentes rutin műtét. A lehetséges hátrányait nem, vagy csak ritkán szokták hangsúlyozni. Hatással lehet a későbbi terhességek kimenetelére, ezt döntően a méhen lévő heg állapota dönti el. A másik hátrány az, hogy limitálja a vállalható gyerekek számát. Ez keveseknek jelent gondot, mert nem sokan akarnak háromnál több gyereket, akik igen ott kőkemény probléma ez. Orvosa válogatja, hogy mennyire tartanak egy negyedik vagy akár ötödik császár kockázatától. Nincs erre egyértelmű igen vagy nem válasz. orvossal konzultálva nálad van a döntés, mert az igazi kockázatot neked kell vállalni.
3/9 anonim válasza:
A heged állapotától szokták mondani, hogy császár veszélyes-e vagy még bevállalhatod még egy babát. De az biztos nagyobb az esélye a komplikációk kialakulására. Beszélj az orvosoddal.
4/9 anonim válasza:
Nemrég láttam neten amikor a doki arról mesélt,hogy több kismama van aki 7-8szor szül császárral,ő azt mondja,hogy nem veszélyesebb a 4-5-6ik mint a 2-3ik!
5/9 anonim válasza:
Mikor én szültem (1.baba), egy szobába voltan egy anyukával aki a 5. babáját szülte császárral (előzőek ikre, és volt természetes szülése is) Hallotta, ahogy műtét közben azt mondta az egyik doki a másiknak varrás előtt, "hogy na most ezzel mit kezdjek?" annyira el volt vékonyodva. Végül semmi gond nem lett.
Szomszédom pedig 4-et szült császárral.
6/9 anonim válasza:
Nekem 3 volt, és az utolsó alatt az orvosom megjegyezte, hogy z állapotomból kifolyólag még egyet nyugodtan bevállalhatok. Még annyit mondott, hogy a heg a vajúdás hatására, a fájások alatt repedhet szét. Nekem ezért kellett a 34. héttől nst-re járni,és ezért volt meg a 3. császár a 38. héten.
7/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak írnám,hogy nem a szomszédnénitől hallottam,hogy veszélyes a 3.császár.Orvos mondta mert én sokat híztam a terhesség alatt a kisbabám pedig 3960g született és a műtétnél észrevette a doki, már meg volt repedve a hegem.Szerencsére nem vérzett.
2011. jún. 19. 14:27
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! még annyit szeretnék,én a 3császár után beszéltem az orvosommal ő nem ajánlotta sőt el akart kötni,azt mondta nagyon veszélyes és ha úgy döntök hogy bevállalok egy 4.-et akkor már 25.héttől be kéne feküdnöm a kórházba mert szét válhat a heg.
2011. jún. 19. 14:41
9/9 anonim válasza:
Én csak 3 császárról hallottam.Mit mond az orvosod?Mennyi idő van a császárok között?
Nekem 4 szülésem volt,de mind sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!