Maganklinikan keresre csaszar? Indok nelkul?
Lehetseges? Akinek biztos tapasztalata van az valaszoljon csak.
Penzert barmit es tarsai most ne.. Koszi
de mért szeretnél amúgy?csak kérdem,nem rossz indulatból
de leírom én,mért szeretném a 3.-at császárral
Van két szerencsére egészséges fiam
mind kettő esettbe csak a szerencsén múlott,hogy nem maradtunk ott....
Én sajnos kétlem,hogy ez miatt a 3.-ik császár lenne....
Biztos hogy lehet mindenre okot talalni.. Nekem is huzos volt, tul sok ver, tul sok retegben szakadas.. Es sem a babat nem tennem ki ennek sem magamat megegyszer..
Hetfon konkretan rakerdezek ket helyen is. Remelem sikerrel jarok!
Szuperul hangzik, sajnalom :(
Szerintem engedni kene h mindenki maga donthesse el.. En knkabb szenvedek egy csaszar utan de a babam is legyen egeszseges es en is ..
Most volt császárom, első baba. Farfekvés miatt lett progis császár.
De elfolyt a vízem, 3-4 perces fájásaim voltak 4 órán keresztül. Utána vittek csak a műtőbe.
Sosem választanám a császár.
1. a fájdalom miatt sem. szörnyű amit utána átéltem, az a fájdalom egyszerűen leírhatatlan. Nem tudtam menni, felülni, állni, kiegyenesedni, megfordulni az ágyban. Egyszóval semmit :(
Jó, aztán jobb lett idővel. Pedig 22 éves vagyok, sportoltam versenyszerűen, szóval még azt sem lehet mondani, hogy azért mert el voltam lustulva.
De ami miatt nem kérném, az a babám. Nekik az a legjobb, ha természetesen születik. Kell az a folyamat, hogy felkészülhessen az életre, kellenek neki a hormonok.
Így nagyon rossz volt. Nem indult be időben a tejem, a babám annyira aluszékony volt a spinális érzésetelenítőtől, hogy alig lehetett felkelteni.
Szóval kibírnék akármilyen fájdalmat, ha az a babámnak jó. De így nem volt jó neki :( Nemhiába, nem így tervezte a természet.
Jól gondold meg kedves kérdező kérlek!!!
1 hónapos kislány anyukája
Na persze igaz amit írtál,de ha azt éled át ami én vagy ő nem ezt gondolnád.
Csak a második fiam születését írom le
Magzatvíz szívárgással indult fájás nulla csináltak na nem csak oxival egyéb kellemes tágítással...így beinult az egész 6 óra múlva jött a szülés nyomtam,de semmi nem mozdult mindig vissza csúszott...jött egy másik doki aki nem tudom mint csinált,de baromira fájt így nagy nehezem megszületett a fiam aki nullás szívhang ellenére miután levágták a nyakáról és a lábáról a zsinórt felsírt.
Első fiam hasonló csak neki kétszer a nyakán volt utána én se tudtam felálni csak más nap,sok vért veszítettem a védőnő 1 hónappal szülés után megkérdezte jól vagyok-e,mert fal fehér voltam...
tehát nem csak a császár lehet rossz
Megkell ertenetek a csaszar egybeavatkozas nem kinai kaja amitkerni rendelni lehet.
Csak akkor szabad csaszarozni ha mas megoldas nincs Hiszen a vakbelmutetet sem kerheted pedig a te tested nem?
A csaszr indok nelkul veszelyes lehet akar meg is halhat a kismama. veszitettunk mar elanyukat ruteremboliaban progi csaszar utan nem tehettunk semmit 1 oar hosszat elesztettek ujra a korhaz legjobjai sajnos 3 gyerek maradt arvan 29 eves asszony utan.A mutet nem jatek ha nem kell nem szabad elvegezni.Vag yne is beszeljunk a mutet utani trombizosrol a hasi utoverzesekrol a kovetkezo terhessegnel fellepo mehszakadasrol pl a kovetkezo iker babak es az elozo csaszar miatt nem birja a meh oket igy mama shokk babak meghalnak.Sajnos sok esetet lattam ahol kivantuk barcsak siman szult volna a kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!