Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maganklinikan keresre csaszar?...

Maganklinikan keresre csaszar? Indok nelkul?

Figyelt kérdés

Lehetseges? Akinek biztos tapasztalata van az valaszoljon csak.

Penzert barmit es tarsai most ne.. Koszi

2013. jan. 26. 13:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

[link]

de mért szeretnél amúgy?csak kérdem,nem rossz indulatból

2013. jan. 26. 13:28
 2/24 A kérdező kommentje:
Elso szules: borzauto elmenyek fogadott orvos ellenere is. Gatmetszes mellett is hatalmas szakadas, oriasi baba.. Stb. Minden teren megviselt. A mai napig faj lent es minden idojarast megerzek..
2013. jan. 26. 13:30
 3/24 anonim ***** válasza:

de leírom én,mért szeretném a 3.-at császárral

Van két szerencsére egészséges fiam

mind kettő esettbe csak a szerencsén múlott,hogy nem maradtunk ott....

Én sajnos kétlem,hogy ez miatt a 3.-ik császár lenne....

2013. jan. 26. 13:32
 4/24 anonim ***** válasza:
ja nekem is fogadott orvosom volt,de nem értem vele semmit az ügyeletes mentett meg minket a második fiamnak nulla volt a szívhangja...
2013. jan. 26. 13:34
 5/24 A kérdező kommentje:

Biztos hogy lehet mindenre okot talalni.. Nekem is huzos volt, tul sok ver, tul sok retegben szakadas.. Es sem a babat nem tennem ki ennek sem magamat megegyszer..

Hetfon konkretan rakerdezek ket helyen is. Remelem sikerrel jarok!

2013. jan. 26. 13:35
 6/24 A kérdező kommentje:

Szuperul hangzik, sajnalom :(

Szerintem engedni kene h mindenki maga donthesse el.. En knkabb szenvedek egy csaszar utan de a babam is legyen egeszseges es en is ..

2013. jan. 26. 13:36
 7/24 anonim ***** válasza:
pont így vagyok vele aki nem él át egy ilyen szülést az nem tudja...
2013. jan. 26. 14:01
 8/24 anonim ***** válasza:
41%

Most volt császárom, első baba. Farfekvés miatt lett progis császár.

De elfolyt a vízem, 3-4 perces fájásaim voltak 4 órán keresztül. Utána vittek csak a műtőbe.

Sosem választanám a császár.

1. a fájdalom miatt sem. szörnyű amit utána átéltem, az a fájdalom egyszerűen leírhatatlan. Nem tudtam menni, felülni, állni, kiegyenesedni, megfordulni az ágyban. Egyszóval semmit :(

Jó, aztán jobb lett idővel. Pedig 22 éves vagyok, sportoltam versenyszerűen, szóval még azt sem lehet mondani, hogy azért mert el voltam lustulva.

De ami miatt nem kérném, az a babám. Nekik az a legjobb, ha természetesen születik. Kell az a folyamat, hogy felkészülhessen az életre, kellenek neki a hormonok.

Így nagyon rossz volt. Nem indult be időben a tejem, a babám annyira aluszékony volt a spinális érzésetelenítőtől, hogy alig lehetett felkelteni.

Szóval kibírnék akármilyen fájdalmat, ha az a babámnak jó. De így nem volt jó neki :( Nemhiába, nem így tervezte a természet.

Jól gondold meg kedves kérdező kérlek!!!

1 hónapos kislány anyukája

2013. jan. 26. 14:12
 9/24 anonim ***** válasza:

Na persze igaz amit írtál,de ha azt éled át ami én vagy ő nem ezt gondolnád.

Csak a második fiam születését írom le

Magzatvíz szívárgással indult fájás nulla csináltak na nem csak oxival egyéb kellemes tágítással...így beinult az egész 6 óra múlva jött a szülés nyomtam,de semmi nem mozdult mindig vissza csúszott...jött egy másik doki aki nem tudom mint csinált,de baromira fájt így nagy nehezem megszületett a fiam aki nullás szívhang ellenére miután levágták a nyakáról és a lábáról a zsinórt felsírt.

Első fiam hasonló csak neki kétszer a nyakán volt utána én se tudtam felálni csak más nap,sok vért veszítettem a védőnő 1 hónappal szülés után megkérdezte jól vagyok-e,mert fal fehér voltam...

tehát nem csak a császár lehet rossz

2013. jan. 26. 14:28
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Megkell ertenetek a csaszar egybeavatkozas nem kinai kaja amitkerni rendelni lehet.

Csak akkor szabad csaszarozni ha mas megoldas nincs Hiszen a vakbelmutetet sem kerheted pedig a te tested nem?

A csaszr indok nelkul veszelyes lehet akar meg is halhat a kismama. veszitettunk mar elanyukat ruteremboliaban progi csaszar utan nem tehettunk semmit 1 oar hosszat elesztettek ujra a korhaz legjobjai sajnos 3 gyerek maradt arvan 29 eves asszony utan.A mutet nem jatek ha nem kell nem szabad elvegezni.Vag yne is beszeljunk a mutet utani trombizosrol a hasi utoverzesekrol a kovetkezo terhessegnel fellepo mehszakadasrol pl a kovetkezo iker babak es az elozo csaszar miatt nem birja a meh oket igy mama shokk babak meghalnak.Sajnos sok esetet lattam ahol kivantuk barcsak siman szult volna a kismama.

2013. jan. 26. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!