Maganklinikan keresre csaszar? Indok nelkul?
Lehetseges? Akinek biztos tapasztalata van az valaszoljon csak.
Penzert barmit es tarsai most ne.. Koszi
oké
de az én fiaim lehetek volna oxigénhiányosak az orvosok hanyagsága miatt vagy még rosszabb
nálam indoklot lett volna a császár
Olvass figyelmessen a kerdes az volt indok NELKUL.
Itt arrol van szoha nem muszaj nem szabad.
Az idokok is orszag kultura es orvos fuggoek A jovobe elore senkinem lat bele Lehet csaszaros baba is oxygenhianyos bizony pl nedves tudo miatt lelegezteto gepre kell tenni itt felllephet a O2 hianyos allapot A nedves tudo a csaszaros babak egyik gyakori komplikacioja.
A gyerek ara a szules nincs kibuvo nincs csalas nincs konnyebb ut.
Ez van igy vagyunk teremtve ez a termeszet emlosok vagyunk igy szaporodunk a huveleyen keresztul szulunk. Nem tetszik lehet reklamalni Istennel ill ha nem hiszel akkor az evolucional.
Ennyi teszel meg a gyerekedert megszulod. Ha nem megymert beteg a baba vagy te akkor csaszar lehet.
Fogadd el nyugodj bele es szulj ahogy valo.
Nekem valószínűleg az lesz a második!
Az fiam élete nem sokon múlott, sürgősségivel szerencsére időben kivették. Én annyira félek, rettegek a természetes szülés miatti következményektől (sajnos a baráti körben is van, akinek oxigénhiányos lett a babája az elhúzódó kitolás miatt)!
A dokim mondta,hogy akkor inkább legyen császár a második is, minthogy végig szorongjam a terhességem a szülés miatt!
Kedves utolso, teljesen jol all hozza a dokid!
Az enyem is halistennek. De allamiban nem akarok csaszaroztatni.
Az utolso elottinek uzenem hogy farasszon mar mast az en kerdesem nem erre iranyult.. Koszi :)
Aki a komllikaciok es figyelmeztetesek ellenere megcsaszaroztatja magat az nem okos.
Ha lelki gondod van az elozo szulessel akkor a pszihologus segithet nem a mutet.
De ti tudjatok aztan ha valami gond lessz a kovetkezo terhessegel vagy csaszar utan ne sirjatok hiszen tudtatok mi var ratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!