Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » TGYÁSRA vételt igazoló orvosi...

TGYÁSRA vételt igazoló orvosi papír. Nektek mikor adta ki az orvosotok? Munanélküli ellátásról fogok szülni, és nem értem az egészet?

Figyelt kérdés

Ha dec.12-re vagyok kiirva, azt megelőző nap a nov.25-e. Akkor az orvostól az igazolást csak 15-től kaphatom meg,vagy pl ha 13-án megyek a dokihoz, hogy adja ki,perszea szülés várható ideje nem változik,megteszi?

A munkaügyi kp-ban azt mondták, csak akkortól szüneteltethetik az ellátást amit tőlük kapok, ha viszem a papírt az orvostól. De az OEPnak meg kell az a papír, hogy szüneteltetik a munkanélkülit. Akkor hogyan csináljam?

2012. okt. 9. 12:35
 1/1 holysmoke ***** válasza:
Én okt 24 re vagyok kiírva és szept 25-én kaptam meg.
2012. okt. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!