Most akkor kell orvosi igazolást csatolni a családi kedvezményhez vagy sem? Ultrahangos papír nem jó? Azon is rajta van minden adat.
Járható, ugyanis nem kell csatolni. Csak megőrizni, neked, otthon.
Itt a nyomtatvány és a kitöltési útmutatóban külön irja, hogy neked kell megőrizni.
:)
az igazolás azért igazolás, mert valaki igazolja hogy úgy van!
Bárki ultrahangos képét bemutathatnás, azért egy névre szóló személyes adatokkal ellátott igazolás más, mint egy kép!
Ennyi erővel a rendőrnek miért nem elég egy kép, miért kéri a személyit?!
nem igazán értem a kérdést:S! Ha a Családi pótlékhoz kérdezed az orvosi igazolást, akkor én azt tudom neked mondani, hogy én a ceglédi kincstárhoz tartozom. Nekem nem volt meg, mert nem tudtam róla... De a kiskönyvem ott volt. Ők azt ott elfogadták volna, de mivel hónap vége volt, zárás után el kellett küldeni nekik vácra...De ott is elfogadták a kiskönyv másolatát, de azt mondták hogy várható telefon hogy nem lesz nekik igy elég.
Ha nem lett volna elég az egyszeri anyaságit nem kaptam volna meg csak 1 hónap múltán...! Ha "nincs rá szükséged", akkor megpróbálhatod ugy beadni, de amugy nem éri meg kockáztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!