Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor kell orvosi igazolá...

Most akkor kell orvosi igazolást csatolni a családi kedvezményhez vagy sem? Ultrahangos papír nem jó? Azon is rajta van minden adat.

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 22:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha most megigénylem a magzatra, aki több mint 91napos, de az igazolást csak később kérem el a dokitól, az járható út?
2011. jan. 10. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Járható, ugyanis nem kell csatolni. Csak megőrizni, neked, otthon.

Itt a nyomtatvány és a kitöltési útmutatóban külön irja, hogy neked kell megőrizni.

[link]

2011. jan. 10. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:

:)

az igazolás azért igazolás, mert valaki igazolja hogy úgy van!

Bárki ultrahangos képét bemutathatnás, azért egy névre szóló személyes adatokkal ellátott igazolás más, mint egy kép!

Ennyi erővel a rendőrnek miért nem elég egy kép, miért kéri a személyit?!

2011. jan. 10. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:

nem igazán értem a kérdést:S! Ha a Családi pótlékhoz kérdezed az orvosi igazolást, akkor én azt tudom neked mondani, hogy én a ceglédi kincstárhoz tartozom. Nekem nem volt meg, mert nem tudtam róla... De a kiskönyvem ott volt. Ők azt ott elfogadták volna, de mivel hónap vége volt, zárás után el kellett küldeni nekik vácra...De ott is elfogadták a kiskönyv másolatát, de azt mondták hogy várható telefon hogy nem lesz nekik igy elég.

Ha nem lett volna elég az egyszeri anyaságit nem kaptam volna meg csak 1 hónap múltán...! Ha "nincs rá szükséged", akkor megpróbálhatod ugy beadni, de amugy nem éri meg kockáztatni!

2011. jan. 10. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a családi pótlék, hanem a családi adókedvezmény miatt kérdezett a kérdező.
2011. jan. 10. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
igen most sikerült megnyitnom a linket!:S Sorry a beledumáért!:$
2011. jan. 10. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi a linket.
2011. jan. 11. 08:46
 8/8 A kérdező kommentje:
23:16-os! Nem vagyok ennyire gagyi, nem képet akartam küldeni a babáról. A papíron rajta vannak az adataim, a baba adatai és az orvosi pecsét.
2011. jan. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!