Ti mit gondoltok az abortuszról?
Figyelt kérdés
Én nem értem olyan sokat bármilyen okból írja az anyuka,hogy ezt kell tennie olyan sokan csak anyi választ írnak rá: Abortusz! Ennyi! Igazából azt sem értem miért kell ennyi abortusz a mai világban annyi módja van a védekezésnek! Én nem tudnám elképzelni,hogy ezt tegyem a gyerekemmel! ha beteg lenne esetleg akkor de akkor is nagyon meggondolnám!2013. jan. 30. 10:14
41/43 anonim válasza:
42/43 anonim válasza:
Wow, nem is tudtam, hogy örökbe adni a gyereket, hogy aztán intézetben nőjjön fel kegyesebb sors?
A magzat "létéről" meg még mindig viták folynak. Erre hivatkozni már lerágott csont. Azért végig menni a szülés kínján, hogy aztán örökbe add...ha valaki nem akar gyereket, azt a 9 hónapot se akarja!
43/43 anonim válasza:
Az embrió mióta tud gondolkodni?
Ne jöjjünk már azzal, hogy az embriónak mekkora trauma, hogy elvetetik. Nekem meg az volt a trauma, hogy a tulajdon apám egy s....j, aki képtelen volt arra, hogy mellettem legyen ,ha kell. Az ilyennek NE legyen gyereke!
Olyan sokan beszélnek az embrió "érzéseiről" meg a "jogairól", na és hol van a nő joga? Ő nem dönthet az életéről? Csak úgy kérdezem, hogy bármelyik oldalra is állnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!