Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit gondoltok az abortuszról?

Ti mit gondoltok az abortuszról?

Figyelt kérdés
Én nem értem olyan sokat bármilyen okból írja az anyuka,hogy ezt kell tennie olyan sokan csak anyi választ írnak rá: Abortusz! Ennyi! Igazából azt sem értem miért kell ennyi abortusz a mai világban annyi módja van a védekezésnek! Én nem tudnám elképzelni,hogy ezt tegyem a gyerekemmel! ha beteg lenne esetleg akkor de akkor is nagyon meggondolnám!
2013. jan. 30. 10:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
2013. febr. 5. 20:35
 42/43 anonim válasza:

Wow, nem is tudtam, hogy örökbe adni a gyereket, hogy aztán intézetben nőjjön fel kegyesebb sors?

A magzat "létéről" meg még mindig viták folynak. Erre hivatkozni már lerágott csont. Azért végig menni a szülés kínján, hogy aztán örökbe add...ha valaki nem akar gyereket, azt a 9 hónapot se akarja!

2016. júl. 20. 17:33
 43/43 anonim válasza:
100%

Az embrió mióta tud gondolkodni?

Ne jöjjünk már azzal, hogy az embriónak mekkora trauma, hogy elvetetik. Nekem meg az volt a trauma, hogy a tulajdon apám egy s....j, aki képtelen volt arra, hogy mellettem legyen ,ha kell. Az ilyennek NE legyen gyereke!

Olyan sokan beszélnek az embrió "érzéseiről" meg a "jogairól", na és hol van a nő joga? Ő nem dönthet az életéről? Csak úgy kérdezem, hogy bármelyik oldalra is állnék.

2016. júl. 20. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!