Anyukák, kismamák mit gondoltok erről? Ki hibázott? Meg lehetett volna menteni?
Egyértelműen a nő a hibás, a dulájával együtt.
A sok halogatással, stb. ártott a magzatnak.
" a Contramal injekció, amit kaptam, egy ópiát tartalmú kábító fájdalomcsillapító, ami kb. négy óra alatt ürül ki a szervezetből, a babába is átjut, és ha a kritikus négy órán belül megszületik a baba, akkor légzésdepressziót, légzésbénulást okozhat, ez esetben pedig kell neki egy ellenszert, ellenanyagot (Naloxon) beadni, azonnal lélegeztetni és a légzését fenntartani, míg az ellenanyag hat, hogy ne történjen baj."
Erről nem tehet az anya. Szerintem.
Viszont én is hagytam volna a császárt, ha az elhúzódó vajúdás indokolja!
Hisztis, huulye pits@, akinek átmosták az agyát az otthonszüléssel meg a Gyöngéd születés és hasonló b@romságokkal olyannyira, hogy képes volt kockáztatni a saját és a gyermek épségét/életét, mert neki no oxi, no császár, szülésélmény kell meg négykézláb...
Szerintem amikor először felajánlották a császárt, akkor bele kellett volna mennie szülésélmény ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!