Ti mit gondoltok az abortuszról?
kedves 8-as.
Én írtam h védekezzen vagy ne sexeljen, miért abortuszra az olyannak van pénze?
most ez oda vissza megy ...nekem ez a véleményem..ennyi.én elítélem azokat... az egy élet...
Azok, akiknek nincs pénzük védekezni, abortuszra sincs, épp ezért van annyi sok gyerekes nyomorgó család...
Igen gyilkosság, de amint már írták sokan, ha embertelen körülmények közé szül vki, az sokkal nagyobb vétek egy gyerek ellen.
Utolsó nem mindenben értek veled egyet. Sajnos a mi családunkban is volt aki elvetette a gyerekét (és ők belegondoltak h egy kis EMBER fejlődik bennük). Az egyik az anyukám, aki belehalt volna ha megtartja. a
A másik pedig a nővérem, aki a párjával akkor vett fel hitelt, renoválták (még ma is) az újonnan vett házukat és sajnos nem bírták volna felnevelni. Akkor még csak neki volt állandó munkahelye és így nehéz lett volna megoldani. Még az abortuszra a pénzt is úgy kellett összekaparniuk. Szívesen megtartották volna, de sajnos nem tehették... Ja am szüleim is és tesómék is védekeztek gyógyszerrel... (én is teherbe estem mellette, de nekem sajnos elment a baba)
18-as
Hát igen ez sajnos így van.... Ha pedig megtartották volna, akkor most ők lennének a felelőtlenek.... Az a baj, h semmilyen fogamzásgátlási módszer nem 100%-os. Illetve az, h az ember nem él szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!