Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány perces fájásoknál kell...

Hány perces fájásoknál kell mentöt hivni?

Figyelt kérdés
a sogornöm szerint ciki mentött hivni,de nekünk nincs autónk és azt mondta megyek be buszal ami 30-35perc.pesti vagyok és a délpestiben fogok szülni.vagy ha már a magzat viz elfolyt akkor kell menni .elsö babám lesz.buszal biztos nem megyek nem tudom hogy mondhat ilyet.36km
2009. szept. 2. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A kedves sógornőd nem ajánlotta fel véletlenül,h. ha idő lesz, akkor hívd őket és szívesen bevisznek?!?

Még véletlenül se hallgass egy ilyen tanácsra és eszedbe se jusson busszal bemenni! Nyugodtan hívd ki a mentőket, elmondod, hogy elfolyt a magzatvíz, vagy ennyi ... időközönként jönnek a fájások, stb.

Azért a kedves sógornőddel elbeszélgetnék...és gondolom ha ő megy majd szülni, busszal fog bezötyögni a kórházba...Na mindegy, nem morgok...Könnyű szülést kívánok és jó babázást!

2009. szept. 2. 13:33
 12/21 A kérdező kommentje:
van már neki is babája de őt császározták,meg bent feküdt a kórházban elötte 4-hétig mert koraszülött babája lett idő elött levált a méhlepény és befekteték úgy hogy ő nem tudja milyen rendesen szülni csak az észt osztja állandoan.komolyan szerintem tölefogok depresziott kapni nem a szüléstöl
2009. szept. 2. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia!

A legjobb a mentő, mert ha felgyorsulnak az események vagy útakadály van, akkor is jó kezekben leszel!

Nekem 5 perces fájásokat mondtak, hogy annyival menjek be, felesleges túl hamar -de gondolom kórháza válogatja.

A sógornőddel pedig ne törődj!!! Csak Magatokkal :)

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2009. szept. 2. 14:03
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

legkésőbb 5 perces fájásoknál ülj taxiba, és menj be. De menj akkor a 10 peceseknél, és még ha dugó van is beértek bőven...

(mentőt meg ha kell útközben is lehet hívni. Az indokolatlan mentőhívást kifizettetik. Nem mindenkinek van kocsija, de nem mindenki hív mentőt sem!)

2009. szept. 2. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónak: Ha sűrűsödő fájásokkal szülni megy az ember, az indokolatlan???
2009. szept. 2. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:
14:30-as és ha nincs a szerencsétlennél pénz akkor is taxizzon?Mint írod aközben is hívhat mentőt amig a taxiban van!Már eleve nem lenne jó mert pénz is meg idő is!Van egy gondolkodás módod nem mondom!!!!!MENTŐ és kész ez a legtisztább mert rögtön jó kezekbe kerül!Nincs dugó és szakemberek veszik körül!
2009. szept. 2. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is mentőt fogok hívni ha már eljön az idő!

Emiatt kár is idegeskedni.

Nekünk sincs kocsink.

Legalább ők tudják a dolgukat, szakszerű kezekben vagy és gyorsan beérsz!

Nekünk is első baba.

Szerintem 10 perces fájásoknál már érdemes őket hívni biztos ami biztos!

Sok erőt és kitartást!

2009. szept. 3. 08:58
 18/21 anonim ***** válasza:

szia!

hívj nyugodtan mentőt,bocsánat,de nagyeszű a sogornőd. 10 perces rendeződőtt fájásoknál már nyugodtan hivhatod őket,sose tudni egy szülésnél mi hogyan alakul.Nem játék se a Te se a Babád élete!

2009. szept. 3. 09:03
 19/21 anonim ***** válasza:

13:33-as vagyok. Sajnálom,h. koraszülött babája lett a sógornődnek, de akkor se szóljon bele!

Ne idegeskedj ezen, (tudom nem könnyű, de) próbáld meg elengedni a füled mellett a hülyeségeit. Ha szükségét érzed, igenis hívd ki a mentőt!

2009. szept. 3. 09:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

A többiek már leírták, hogy a mentő a legbiztosabb, és nem ciki!!!

Én tavaly márciusban szültem. Autónk nem volt. Ismerősök meg nem mindig voltak elérhetőek. Én is rettegtem, hogy mentővel kell mennem, a kórház tőlünk 30 km-re volt.

Terhesen ha csak meghallottam egy mentőt szirénázni, elbőgtem magam, és ideges lettem, hogy majd engem is így visznek:)

Végig koraszüléssel voltam ijesztgetve, mert korán kinyílt a méhszájam és megrövidült a méhnyakam.

Nos, a vége az lett, hogy a terminus lejártakor a doki befektetett a kórházba. Arra a napra tudtunk szerezni autót, és bevittek:) Rá 4 napra szültem:)

Minden jót!

17 hónapos és 28 hetes km

2009. szept. 3. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!