6 perces rendszeres fájásoknál lehet indulni a kórházba?
Figyelt kérdés
barátnőm 20-ára van kiírva, de most 6 perces fájásai vannak. A férje dolgozik, átjöttem hozzá, de én még nem szültem, nem tudom, hogy mit tanácsoljak neki, csak jöttem, hogy ne legyen egyedül, és én viszem be, ha szükséges. szerintetek?2010. szept. 2. 21:45
1/13 anonim válasza:
Igen,reggelre meg lesz a baba!Gratulálok!
2/13 anonim válasza:
Telefon a szülésznőnek első körben!
De nem lehet, hanem KELL szerintem!
3/13 anonim válasza:
Ha 6 percenként van fájása, és az kb. 40-50 másodpercig tart, akkor indulás! Sok sikert!!!
4/13 A kérdező kommentje:
rendben, akkor már indulunk is, köszönöm szépen, holnap írok, hogy mi lett :)
2010. szept. 2. 21:51
6/13 anonim válasza:
Sok sikert! Kiváncsi vagyok mikorra lesz meg a legkisebb gyakori kérdéses gyermek:)
8/13 anonim válasza:
Könnyű és gyors szülést kívánok! Azért a kórházig bírja ki a barátnőd, utána mindent bele. :)
9/13 anonim válasza:
Na remélem már meg van a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!