Hasonló hyelyzetben valaki? 3hónapja szültem 88kilóval mentem be a kórházba most vagyok 73kg.
Figyelt kérdés
170centi vagyok. nagyon szeretnék fogyni de egyszerűen nem akar mozdulni a mérleg nyelve lefelé. mi tegyek?2009. szept. 1. 15:18
1/6 anonim válasza:
Először is lenne egy kérdés: szoptatod a babucidat? Mert, ha igen, akkor fogyózni tilos!!! A kilók vagy leszaladnak vagy nem,ez egyénenként változó. Nekem ott maradt a mérlegállás egy évig, ahogyan kijöttem a kórházból. Mikor nem szopizott már a lányom, akkor mentek le a kilók tornával+ diétával. De a barátnőm visszafogyott pár hónap alatt a szoptatás alatt is...
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudok szoptatni:(
2009. szept. 1. 15:28
3/6 anonim válasza:
Nekem sem mennek semerre a kilók, szerencsére felfele sem, de már én sem szoptatok másfél hónapja, mozgok is, kevesebbet is eszem, és alapvetően vékony alkat lennék, voltam, mégsem... Nagyon furcsa érzés, én 83-mal szültem, most 71 vagyok, ami nem vészes, de ha azt nézem, hogy évekig voltam 60 kiló alatt, és már szülés előtt is hiztam, akkor nagyon zavaró... Én most vettem egy fogy nadrágot (mint egy rövidnadrágos búvárruha), abban sétálunk a babával, abban sportolok heti legalább 2x más erősebb dolgot is, legalább az állagom jobb már egy kicsit, aztán meg dvd-zni fogok, most vettem meg Rékát, állitólag amennyire nem szimpi, annyira jók a tornái... Szóval erőltesd meg magad, mert sajnos magától nem megy le, ha nem olyan alkat vagy :( Az első évben még amúgy is raktároz a szervezet, akár szoptatsz, akár nem, a gyerek érdekében.
4/6 anonim válasza:
10hónapja szültem 80kilóval,akkor hirtelen lementem 71re azóta max 1 kiló megy ide oda.mondjuk én ettem is rendesen,9hónapig szoptattam.most kezdek leállni a kajával,és többet mozogni.sajnos a sportolást akár dvd is nem nekem találták ki.egyszerűen arra már nincs erőm.De babócám most tanul menni(lépked) kúszik,úgyhogy van hova mennem.....
5/6 anonim válasza:
Várj, majd le fog menni.
Most a babád legyen fontos. Egyél rendszeresen, sok rostosat, igyál sokat, és menjetek sétálni, amíg jó idő van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató sorokat. most fogok kondibérletet venni,meg persze sokat sétálok a babómmal.
2009. szept. 1. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!